Nejste přihlášen/a.
Zdravím.O výměně oleje jsem toho našel celkem dost.
Koupil jsem nový Havoline EXTRA 10w40,podle manuálu tam patří selenia 20k 10w40.Prodejce mi říkal že jednou objednal selenii,ale ten Havoline je oproti selenii zlaťák.
Jde o to že nevím jestli někdo přede mnou nedával jiný olej...musím dělat výplach motoru? moc se mi do výplachu nechce,protože potom se prý můžou objevit netěsnosti motoru.
Nestane se nic kdyby tam byl náhodou jinej olej a já ho vyměnil bez výplachu motoru?
doplněno 10.12.12 21:18:Fiat Brava 1.6 16V r.v.99
U tohodle auta bych to nijak nehrotil. Ohřát na provozní teplotu, vypustit, nechat vykapat a nalít nový. Když nevíš, co tam dal majitel před tebou, tak si stejně moc nepomůžeš. Nenechal aspoň štítek v motorovém prostoru? Solidní kutol takovou věc udělá automaticky.
Štítek v motorovým prostoru zkusím ještě pohledat,zatím sem se díval jen zběžně na dveře (tam nalepený nanení) a na sání je asi kdy a do kolika °C byla dělaná chladící kap. jinak sem se zatím nedíval
Štítek může být kdekoliv. Na sání, zespodu na kapotě, ale třeba i někde nalepený z boku palubní desky v interiéru. Zkuste prohledat.
tak sem našel štítky fiat lubricanti paraflu a fiat lubricanti selenia nebo tak nějak to bylo,ale kdy byl naposled měněn tam není
Pro výměnu by to nebyl štítek, ale taková papírová plácačka na slabým drátku. Umisťuje se viditelně na vrchu kolem víka, baterie a podobně, to bys hned viděl. Tak to neřeš a udělej, jak jsme ti psali. Ohřát, nechat pořádně vykapat, nalít svůj olej. Tu plácačku doporučuju, za půl roku už nebudeš vědět nic.
Není potřeba žádný výplach. Texaco není špatná značka. Dávám ho do aut běžně, dokonce i do mé Alfy která má taky předepsanou Selenii. Jde hlavně oto, dodržet předepsanou specifikaci oleje, pro daný motor. Na zančce oleje až tak nezáleží. "omastky" z různých hypermarketů nepovažuji za značkové oleje, ty jsou dobré tak do friťáku. Specifikace API SL/CF, ACEA A3, B4- 04 kterou má Texaco Havoline Extra 10W-40 je pro Brávu v pohodě.
doplněno 11.12.12 00:20:laybor, dělal jsem už pár motorů, které tento olej "baštily" a byly zakarbónovné jako kdysi škodověnky jezdící na Super Mogul který se prodával ve zlatých plechovkách a možná ještě hůř. Prostě ty omastky nepovažuji za oleje. Tím rozhodně netvrdím, že to musí být zrovna Castrol, ale prostě renomovaná značka a těch je dost a dost a jsou i levné.
Prostě je to jako když si půjdu koupit kolo, v marketu koupím akorát tak nějaký Olpran, ten taky sice pojede, ale na renomované značky jako Merida, Specialized, Scott atd. atd. atd. to prostě nemá.
Je to každého věc, ale když mě někdo takový olej přinese, tak ho tam prostě nenaleju, ať si motor domrví sám. Já mu pak tu vačku atd. klidně vyměním.
Tohle prostě ne.
Ar - o specifikaci píšeš správně - ale že by hypermark . prodávali místo značk. olejů oleje do fritáku?
Kvalitu jako laik fakt nemůžež u olejů rozpoznat a objektivně vyhodnotit, neplatí co je dražší to je lepší,
Castrol na této strategii kdysi dobyl německý trh, ostatní s ním začali soupeřit a proto jsou marže u motor. olejů vůbec nejvyšší - srovnatelné snad jen se značkovými parfémy.
Olej pro Tdi - PD s DPF ( VW 507.00 ) od slavných zahraničních značek stojí až 1000kč/l, když doporučím lidem Mogul Extrém 5W-30 jenž tuto normu plní a stojí 350kč /l , argumentují v lepším případě že BMW má na víčku plnícího hrdla nápis Castrol, v horším případě jak můžu lít český olej do jeho vozu, Ti lidé totiž neví (a Ty asi také nevíš) že Castrol kupoval základové oleje Mogul, ted už nekupuje protože díky unikátní technologii hydrokrakování jsou pro ně příliš dobré a drahé.Nevědí že výrobci aditivů do olejů jsou na světě pouze 3, takže od různých výrobců je v obalech uplně to samé .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.