Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máte nějaké rady tipy a triky na tohle BMW?
Jaký olej mám dát po ujetí 185 000 km?
Kde seženu nějaké sportovcní díly?
vidím,že nereaguješ tak asi už radit nechceš tak ti ještě napíšu na co trpí ten diesel a du u dieselu většinou odchází vstřiky,čerpadlo,turbo atd... tam je toho vic co se muze posrat zalezi na stavu
Tak u benzinu pokud je v dobrém stavu tak ten netrpí na nic jenom je zapotřebí zkouknout ten podvozek jestli je vcajku
u Bafíka hodně trpěly ty kosti vepředu-stojí nějakých 1400,- od Moogu,jinak klasika původ,celkový stav a hodně se nechá odhadnout z chování předchozího majitele(zodpovědnost,přístup,šikovnost atd.)-doufám,že kupuješ od soukr.osoby-ne nějaký bazar...Jinak ladění -možností je hafo-je to o penězích(ale osobně doporučuju nějaká pěkná ALU s malým ET-osobně mám na TDS 16" s ET-ted nevím přesně číslo,ale jsou zárověn s blatníky,přitom jen 195),hodně číhej inzerci různé bouračky-z toho se nejlíp nakupují všelijaké značkové doplnky,které jsou v tu chvíli za hubičku(přitom stojí rance)...No a hlavně s tím jezdi opatrně-pokud máš R6(čili 6válec)-dávej si pozor na prohřátí motoru na provoz.teplotu,než budeš blbnout(kvůli hlavě)...,a jezdi s tím opatrně(pokud už jsi předtím Báwo neměl)
Moje řeč,jedině od soukromnika,kdybych to měl kupovat v bazaru tak to bych mohl rovnou kopit nový proste BMW v bazaru je největší blbost co může někdo udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.