Nejste přihlášen/a.
Ahojte, prosím Vás o radu... Máme Audi A3 (2002), 1,6 v benzínu a už nějakou dobu řešíme tím, že auto nějakou dobu normálně jede pak z ničeho nic ztratí výkon až skoro chcípne a za chvíli se to dá zase do klidu. Při horším případě jako třeba dnes auto úplně chcípne. Po dalším nastartování jede pár kilometrů a zase chcípne.. Už jsme opravdu zoufalí.. Cca před měsícem to začalo dělat a postupně se vyměnily všechny svíčky a kabely, paliv. čerpadlo, lambda. Stále hlásí chybu motoru a ještě něco na palubovce (vykřičník v trojuhelníku a kolem šipka)- ta občas zhasne. Benzín tankujeme vždy kvalitní (shell). V servise už si nějak neví rady. Myslíte že by pomohlo pročištění vstřiků? Případně není možné ž by byla v nádrži nějaká zbytková voda? Stáva se to totiž většinou, když jsme skoro nad rezervou... Ale to je poznatek ze dneška. Děkuji moc za info, Bára
chtělo by to diagnostiku nicméně ten vykřičník se oběvuje když je problém s napájením ŘJ osobně bych prošel veškerou kabeláž v motoru rozpojit konektory kontakty mechanicky očistit prostříknout kontaktolem,skontrolovat ukostření kastle motoru,nahlíd bych i do konektoru ŘJ zda tam není oxidace nebo voda.prohlíd a očistil bych kontakty na alternátoru i startéru
a pak bych vlezl do pojistkový skříně postupně bych vytahal a očistil kontakty na všech pojistkách a nakonec bych postupně vytahal i všechna relátka ty rozebral očistil spínací kontakty i nožičky pokud budou mít relátka uvnitř plošný spoj tak ten bych komplet proletoval. oxidace je pěkná potvora a dovede potrápit
trápilo mě nedávno jedno sdi v seatu podobnej problém ujelo 100m a konec nakonec to byly opálený kontakty jednoho napájecího relé v pojistkový skříní.
ještě mi napadá vlízt k palivovýmu čerpadlu vycvaknout konektor kontakty očistit prostříknout mírně naohejbat a nacvaknout konektor i tady může bejt zakopanej pes
Děláš machra s mercedesem tak si zajed do mercedes servisu.,
to mám rád, nemá na to a dělá machra s mercedesem.
doplněno 12.05.12 00:52:Mercedes jak Audi , když kupuješ nadstandart, tak si připlat nadstandart.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.