Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vycucnout benzín?

Od: spofix odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mám doma naftu v 1000l nadrži a v sudech a potřebuju občas něco odsát do kanystru a tak ale jde o to že když tam dám hadičku tak si vždycky natáhnu,, no a slyšel jsem že v akvaristice prodávají nějakej miček nebo pumpu na odsátí akvárka a já bych dnes potřeboval něco odsát a tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte jak to vysát hadičkou ale necucnout si takzvaně jesttli někdo nemáte nějakej chyták či vynález kterej bych si mohl doma vyrobit tak aby to nasálo díky předem za odpovědi =)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

3x

jakeholi cerpadlo na 12v z auta to zvladne a nemusite nic delat , sednete a date cigaro nez to natece

jarahosek*

A vajgla hodíte do toho sudu:)

blackflamesiczi*

kdysi jsem zkoucel vajglem zapalit technicky benzin a svine nechtel horet , a pak jsme zkousely jsetli kdyz zapalite benzit a pojedete autem tak jestli ten ohen dohoni auto a take nic

stirecek*

Kamarád na učnáku kotroloval sirkou jestli si dobře vyčistil nádrž na pionýrovi a do školy přišel jak fantomas*smich*

blackflamesiczi*

a ted ja *smich*

kamos se ucil na kuchare a v hospode mu daly olej z fritky aby ho vylil do kotle v kotelne tak se nalil ho tam a NIC, takze strcil hlavu do kotle (obdelnikova dvirka takze musel hlavu strcit nasikmo a vevnitr narovnat ) a v tu chvily to blaflo a jak skubal hlavou a chtel ji dostat ven tak si jeste v zadu rozsetl hlavu a skrz kuchyni bezel a horela mu hlava, asi mesic pak lezel v nemocnici *smich*

Sice se to asi nezda vtipne ale tohle bylo jeho ani nejlehci zraneni a nejmene hloupe takze se tomu smejeme porad , nasledky nema zadne vydet nic neni , a to mel pote i rozrislou hlavu nozem (koukali na nejake karate ve filmu a zkousely vykopnou nuz) a od asfaltu obrousenou pulku obliceje (neutahl si na ole predni kolo a chtel skocit pres kanal) a jeste hoooodne veci

ladaadal*
hodnocení

0x

Strč hadičku do PETky a nasaj přes PETku, to si nelokneš. Jinak pánové, zkoušeli jste hodit sirku do nafty? Prostě se uhasí jako ve vodě. Nafta se odpařuje až při vysokých teplotách na to, abyste ji zapálili. To není benzín.

vesi*

já jedu klasicky přes hadici, stačí se to pořádně naučit;:)...jinak jestli to neni čórka a můžeš na to mít patent, tak bych vyndal palivový čerpadlo z čehokoliv...

spofix
hodnocení

To je ješte furt nic zkuste někdo zapalit tekutý či plynný acetilen nebo zapalte 10kg propan butan lahev to je teprva rachot,, vím co to dokáže ;) jednou sem hodil sirku do kanystru kde byl zbytek benzínu to jste měli vydět jaká vylítla lyška trošku mi to přismahlo hlavu ale jizva ani nic jineho mi nezustalo,, jinak děkuji za odpovědi koupil jsem multifunkční pumpičku a je to v pohodě =)

jabraka*
hodnocení

0x

Spofix:

Strč hadičku do sudu až po konec,aby se naplnila kapalinou.Pak dvěma prsty konec zmačkni a hadičku vytáhni,aby konec visel pod úrovní hladiny.Pak benzin(nafta,voda)poteče sama.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]