Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu, u mého golfíka 4, 1,6 mi už delší dobu svítí EPC, zůstane svítit hned od nastartování. Mám nově vyměněný brzdový spínač, v servisu my vymázli několikrát paměť a po krátké době se problém opakuje. Po krátké době se ozve zvukový signál a na displeji se oběví " emise do dílny". Byl jsem na měření emisí a vše je v pořádku. Nevěděl by někdo a neporadil by? Děkuji.
Pravděpodobně mají v servisu diagnostiku z Aukra, cédéčko se tam prodává za 500,- Kč, za pár stovek kabel a noťas z výprodejů...dá se tím mazat a mazat...
Když to hlásí emise do dílny tak s tím jeďte do normální dílny, kde ro napíchnou a řeknou Vám přesně...ale v normálních dílnách s diagnostikou za desítky tisíc si za napíchnutí účtují 500,- Kč, také se jim to někdy musí zaplatit
mrknul bych jestli neni někde děravej vejfuk,pak bych vycvak konektor z lambdy a skusil očistit a prostříknout kontakty a pokud to nepomůže tak to vypadá na jinou lambda sondu ale to by chtělo někoho kdo umí zacházet s diagnostikou a to v autorizáku je občas problém vlez na náký vw forum a nech si poradit ke komu máš dle místa svýho bydliště zajet
bohužel dnes není značkový servis zárukou znalosti problematiky autodiagnostiky (mimochodem už je to 4letý uč.obor-samostaná diagnostika-asi ne nadarmo)...,to že mají v servisu diagnostiku(vesměs Super Vag) neznamená,že s ní ti obsluhující umí zacházet,bohužel pro servisy tito lidé si nechají své znalosti zaplatit-vyplatí se jim pracovat samostatně "na sebe",než někde v servisu za 30 000,-/měsíčně...)-je to podobné jako uživatel PC a "uživatel",někdo dokáže napsat e-mail,a jiní dokáží třeba tvořit webovky...Takže odkaz na fora je velmi dobrý a konstruktivní nápad řešení...
brzdovy a nebo spojkovy snimac nekdy diagnostika ukazuje brzdovy a je v haji spojkovy a jinak bacha bejva jich vice druhu a kazdej se montuje jinak a pokud se namontuje snimac 1 stejne jako snimac 2 tak se znici a naopak
doplněno 26.04.12 00:08:jinak i novy spinac muze blbnout zazil jsem to uz mockrat a to byl origo vw/skoda. Fabie maj ten samej problem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.