Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jedu na evidenčku a zajímalo by mě jak to je? Koupil jsem z bazaru kombi a v papírech má, že je to skupina N1, ale nemá mřížku, projdu na STK? A ještě mám povinné ručení napsané na osobní auto a v TP je napsané druh vozidla nákladní. Je to správný?
Dobré ráno, Vy jste nevěděl dco kupujete? Ano, je to normální...a když budete ten TP číst pozorně a podrobně, dočtete se tam vše
ano, tazatel je přinejmenším ... nepozorný, ale myslím, že by si zasloužil jasnější odpověď. Čili: projde evidenčkou, neprojde evidenčkou, záleží jestli má mřížku zapsanou v TP, ...
Co se týká pojistky, u N1 nemusí být vyšší než na běžný osobák. Čistě teoreticky by v případě nehody mohl někdo pojistku napadnout, ale nevím co by tím získal - musela by se prokázat přímá souvislost mezi uvedením jiné kategorie vozidla a způsobenou škodou což ...
jinak z pohledu STK, pokud jde o mřížku, ta u N1 do 3,5 tuny není povinná, ale pojistku bycjh si dal do púořádku, ve vlastním zájmu...
Směju se tomu slovu "psaná"..."psané"...někdo uzavřel blbou smlouvu, tak by bylo dobré napsat udělal jsem blbou pojistku, nebo uzavřel jsme špatnopu pojistku...odbýt to slovem "psaná" i přijde legrační
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.