Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
S kamarádem jsme měnili páté dveře dveře Felicie r.v.96 za dveře nové r.v.po faceliftu. Dali jsme si práci a postupně podle funkce jenotlivýcg spotřebičů (osvětlení SPZ, třetí brzdové světlo, stěrač...) spojovali důkladně všechny drátky. Jenže nám tam jeden zbyl navíc. Nevěděli jsme, k čemu tam je. Je prostě nespojený. Kamarád řekl, že jestli se objeví něco, co nefunguje, tak že přijde a spájíme ho. Jenže už je to pár měsíců a od té doby se nic nestalo. Všechno funguje tak, jak má a není s ničím žádný problém. Prostě je pořád nespojený a všechno je v pořádku. Říkal jsem si, jestli to nemá něco společného třeba s centrálem u zadních dveří, jenže ten moje auto nemá a i kdyby ho měla ta Felda, ze které jsou ty nové dveře, tak by ten drát trčel jen z nich a ne i z auta. Řeším to proto, protože mi to pořád děsně vrtá hlavou.
Netušíte někdo prosím, proč tam ten drát je? Děkuju za odpovědi.
1x
Nejlepší by bylo foto, jinak ještě uveď barvu drátku a průměr (průřez). Pokud je tenký černý, tak patří pro brzdové světlo.
doplněno 25.04.12 20:36:Někde si sežeň multimetr (nastav ho na takoví ten píp test vodičů na zkraty) a dej svorky na skelet vozu (holé čisté místo kovu) a pak druhou svorku na ten vodič. Může to být nevyužitá kostra, že ti to někdo zapojil na tu hnědou hlavní a tento nevyužil. Proto může vše fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.