Nejste přihlášen/a.
Ahoj,koupila jsem auto a původní majitelka ho odhlásila a mě zapsala do kolonky převedeno odhlášeno.Jelikož jsem neprošla evidenční prohlídkou,není auto na mě přihlášené.Chtěla bych auto trvale odhlásit.O ekologické likvidaci vím atd.,ale úřednice mi řekla,že musím na evidenční prohlídku a pak to na mě převede za poplatek 800,- a i s dokladem a se všemi doklady na odhlášení,auto bude trvale vyřazeno z evidence.Nesedí mi nějak evidenční prohlídka,musím na ni,když chci auto zlikvidovat?a hlavně je auto totálně nepojízdné.Děkuji
Auto musí mít evydencni prohlidku na to aby jste ho mohla převézt na sebe a samozřejmně musíte zaplatit těch 800.-jsou dvě možnosti bud to nechat být jakoby to na vás bez vašeho vědomí přehlásil nebo naložit auto na vlek odvézt na evidenčku nebo sehnatt papír že auto bylo zlikvidované ekologicky
Tak jsem si to přečetla a na mě se např. vztahuje,že po zrušení povinného ručení nebylo do 14 dnů uzavřené nové,takže žádné.A na konci je dobré,napsat čestné prohlášení,že jsem auto rozebrala na náhradní díly pro svou potřebu.Tak Vám nevím,na ůřadech mi připadá,že všem říkají to samé,všichni souhlasí a pak nevědí co mají dělat.Jsme na tom všichni stejně.Takže na ně vytasím čestné prohlášení?to bych ušetřila za doklad o eko... likvidaci
to si teda noviny koupím to je jisté,ale beztak příští rok se nevyhnu(teda pokud bych nepřihlásila auto ted)poplatku eko daně podle euro norem.Takže ted je na mě i na každém,at si spočítá ,co a jaký způsob likvidace,odhlášení ,vyjde levněji.Píšu o peugeotu 205,a mám ve velkýém TP toto:OSN-EHK č.83.02B,takže jsem dnes četla ačetla ,že bych spadala do eura 2 nebo 1?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.