Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání alu kol poštou

Od: anys* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s posíláním věcí přes poštu více jak 10kg? dotyčný chce, abych mu je poslala na dobírku, ale vůbec netuším, jestli se to takhle může, protože 4 alu kola přecejen něco váží a taky jsou velké... a balit je :D to by byla asi sranda.

Nebo pokud máte někdo jiné řešení, budu ráda, když mi poradíte :). Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

0x

Posílali jsme hluboký kočárek, je to asi půl roku. Nebyl s tím problém, jen vím, že pošta měla tehdy nějakou horní hmotnostní hranici, myslím 20 nebo 25 kg. Byli jsme s tím asi půl kila přes a prošlo to, stálo to do dvou stovek.

doplněno 24.04.12 09:31:

Tady to je: ceskaposta.cz/...

nu*
hodnocení

0x

co zavolat hned na poštu? Kola se posílají běžně a nic se nebalí

zz*
hodnocení

0x

já posílal 4 pneu, bez disků, nic se nebalilo, jen jsem svázal 2 a 2 dohromady. Jestli máte ALU kola i s pneu, tak to budete muset asi poslat zvlášť jako 4 balíky. A pokud jsou ta kola pěkná, nepodřená, tak bych to poštou určitě neposílal :D

repkin*
hodnocení

0x

Proto jsem dal pouze osobní převzetí. *palec*

des*

Což velmi omezí počet kupujících.Např.PPL vezme bez řečí svázaná 4kola i s disky,do folie.Nevím proč tady lidi plácají nesmysly,když otom ví P:R:D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]