Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak koupit auto bez znacek?

Od: seatak odpovědí: 5 změna:

Dobry den, mam vyhlidnute auto a pojedu pro nej pres celou republiku. Clovek co je prodava mi rekl ze auto ma novou stk a emise ale ze je musim prihlasit na dopravce, vsiml jsem si ze nema spz. Muzete mi poradit co je tohle za situaci? Pry je koupil pritelkyni ktera uz s nim neni tak to neregistroval a prodava to dal. Jak ja s tim dojedu dom kdyz to nema urcite ani pojisteni a spz? A co prihlaseni, klapne to? Nechci mit zadne problemy. dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

jak nema spz , to je na cistopisu?

nu*
hodnocení

0x

ptej se člověka co to prodává,. kdo jiný má vědet co kupuješ?

ladaadal*
hodnocení

0x

No bez SPZ a pojištění určitě nepřevážet po ose. Buď tě chytí nebo se stane havárie a jsi v pr...kený podlaze. Buď to musí mít alespoň zelenou převozní SPZ, nebo převézt na vleku a na kola dát až po přihlášení.

laybor*
hodnocení

0x

Je s ciziny?Asi jo.

Tak dostal převozní značky - at ti je dá .

POV uděláš hned v jakémkoliv městě ,když se ti nebude líbit tak ho zrušíš (do 2 měs. bez udání důvodu ) a uděláš si POV svoje(levnější).

doplněno 24.04.12 12:17:

Na převozních je vyznačena platnost - takže asi problém

hodnocení

0x

setaku,

proč nejsou značky? Co řekl prodejce? Bez značek NESMÍTE na silnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]