Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Focení pro likvidaci pojistných událostí

Od: skorda* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, co bych musel udělat pro to, aby si mohl začít přivydělávat focením nabouraných vozidel pro

pojistné události. Např. focení rozbitých autoskel.. atd.. . Děkuji za odpověď .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Jen fotit? Kdekdo má digitál, mobil s foťákem, už kamerky. Snad jako likvidátor, ne? Pak na pojišťovnu.

blackflamesiczi*

malo pojistoven posila likvidatory , vetsinou jen fotografy

skorda*
hodnocení

Já se ptám jen protože jsem zaslechl, že si autonehodu muže nafotit skoro každy což se mi nezdá.., jelikož se k likvidaci a nafocení volají likvidátoři od daných pojišťoven.

Nafotit nehodu může skutečně každý, také proto sebou tahám foťák. Zatím jsem byl vždy v roli poškozeného a už několikrát se mi to osvědčilo, protože mnozí řidiči se pak snaží překrucovat fakta jak to jen jde, jen aby z odpovědnosti vyklouzli.

Takže nafotím jak situci, při které došlo ke střetu, tak co nejpodrobněji poškození auta. Ale nikdy mi za to žádná pojišťovna nezaplatila :) Zatím každá poslala pojišťováka aby to nafotil znovu. Dokonce i při výměně čelního skla na připojištení napráskal asi dvacet fotek.

blackflamesiczi*

tohle dela mam za to direct a jen u oken ci komickych skod

hodnocení

0x

Co musíte udělat? Tipnu si - stát se pojišťovákem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]