Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, co bych musel udělat pro to, aby si mohl začít přivydělávat focením nabouraných vozidel pro
pojistné události. Např. focení rozbitých autoskel.. atd.. . Děkuji za odpověď .
Jen fotit? Kdekdo má digitál, mobil s foťákem, už kamerky. Snad jako likvidátor, ne? Pak na pojišťovnu.
Já se ptám jen protože jsem zaslechl, že si autonehodu muže nafotit skoro každy což se mi nezdá.., jelikož se k likvidaci a nafocení volají likvidátoři od daných pojišťoven.
Nafotit nehodu může skutečně každý, také proto sebou tahám foťák. Zatím jsem byl vždy v roli poškozeného a už několikrát se mi to osvědčilo, protože mnozí řidiči se pak snaží překrucovat fakta jak to jen jde, jen aby z odpovědnosti vyklouzli.
Takže nafotím jak situci, při které došlo ke střetu, tak co nejpodrobněji poškození auta. Ale nikdy mi za to žádná pojišťovna nezaplatila Zatím každá poslala pojišťováka aby to nafotil znovu. Dokonce i při výměně čelního skla na připojištení napráskal asi dvacet fotek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.