Nejste přihlášen/a.
Zdravím,rád bych Vás poprosil o radu jaký koupit kompresor a konkrétní příslušenství k němu.Chtěl bych jej používá spíš jako hobby.Jedná se mi hlavně na stříkání menších ploch,dofoukávání pneu,čištění nářadí a použití rázového utahováku na šrouby u kol k autu.Jelikož máme v rodině sedm aut a to nepočítám blízké příbuzné.Moc se v kompresorech neorientuji,proto bych Vís rád ještě jednou poprosil o radu.Děkuji...
Dobrý den.
Mohu doporučit kompresory schneider Bohemia řady unimaster. Sám ho mám. Provoz je bezproblémový. Stejně tak i práce s pneumatickým nářadím. Nářadí mám od stejné firmy. Pokud by jste uvažoval o levnější pistoli na lakování, tak se mi celkem osvědčila pistole značky Magg. Je to taková rozumná levná varianta.
Podívejte, jestli uvažujete o malém kompresoru o objemu vzdušníku 24 nebo 50 litrů při příkonu motoru cca1500W, je vcelku jedno, který vezmete. Všechny se dělají v Číně, cena se pak odvíjí od slovutnosti nálepky Já pro stejné využití jako plánujete Vy používám už hodně let Einhell Euro 8/24, tedy předchůdce tohoto :
Tehdy byl v nějaké akci, i se stříkací pistolí, ofukovací pistolí a hustičem pneu stál okolo 3.000,- Ta stříkací pistole nebyla nic moc, někomu jsem ji dal, protože mám letitý Kovofiniš, s tím se to nedalo vůbec srovnat. Ale kompresor a zbytek příslušenství slouží furt.
Utáhne to i stříkací pistoli, rázový utahovák též, takže mě zcela vyhovuje. Jen to chce pravidelně měnit olej, odkalovat vzdušník a čistit sací filtr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.