Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber helmy

Od: tomba* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s touto helmou,,? nebo podobným typem helem, jde mi to ten odnímatelný bradový most.

Zdá se mito super nápad, ale zajímá mě jestli se to nějak nevyglajdá atd.

sportnanetu.cz/...

mam radsi spise helmy ostrejsiho typu takze se mi libi helmy na ctyrkolku, co treba tahle mate nekdo zkusenost?

motoquadshop.cz/...

nebo tato?

worker-moto.cz/...

a jeste tahle?

prilby.heureka.cz/...

Helmu chci na skůtr Peugeot Trekker.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nevím,já bych si asi spíše koupil PŘILBU.A to takovou aby se mi líbila a seděla pořádně na hlavě v patřičné velikosti a otevřenou jen se štítkem přes obličej .nwn co je zač ten skůtr ,na silniční moto bych spíše uzavřenou.

tomba*
hodnocení

Já chci práve helmu uzavřenou, jendou jsem měl možnost se projet s otevřenou a foukalo mi pod plexi , bylo to celkem nepřijemnéí, takže teď jsem měl helmu integrální, jenže včera jsem ji rozsekal, tak chci novou, zase uzavřenou, ,.. ale kterou?.-)

bambula*
hodnocení

0x

Na skůtr Peugeot Trekker jedině world-outbreak.cz/...

skorda*
hodnocení

0x

Dobrý den, z vlastní zkušenosti mohu doporučit přilby značky Airoh. Jsou to přibly italské značky, mají pěkný design a dají se najít i levné.

ladaadal*
hodnocení

0x

No, na skůtr bych hledal něco levnějšího. Pokud hledáš pohodlí, koupit v krámě po odzkoušení, každá helma má své + a - a každá jinak sedí na kebuli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]