Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je postih za jízdu bez papírů

Od: hansikii* odpovědí: 17 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký bych dostal postih, kdyby mě chytla policie na mém pařezovi (jawa 550). Jezdím jen v lese a na polních cestách, přes silnici ho vždy jen tlačím...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hanzi, nemusíte mě věřit, ale tato sankce Vám hrozí:

google.cz/...

za ježdění po lese není taková sankce, ale tam se taky nesmí jezdit...

snad každý kluk si vyzkoušel, jaké to je jezdit bez papírů na čemkoliv...

hodnocení

0x

to jsme zde řešili minulý týden 25-50 tisíc pokuta. V lese se nesmí jezdit ani s papírama. není polní jako polní cesta...

hansikii*
hodnocení

Hm, znám lidi, které chytli několikrát, dokonce jim i ujížděli a potom byli zadrženi, ale nikdy neplatili takovou částku, kterou tady uvádíte :D

ellin*

Jasně, ono je to totiž individuální... Stejně jako jiné prohřešky!

hansikii*
hodnocení

Ok, tkaže budu jezdit... :D

ellin*

Teď nevím zda jsem to pochopila správně, nemáte papíry a budete jezdit dál?

nesmí se nechat chytit no my zamlada jezdili bez papírů furt ale to ještě policie nebyla plná kovbojů a jiných jím podobných inteligentů a pokud nás občas vyhmátli převládal tkzv. otcovský přístup -domluva :)

ellin*

Hm, to ano... ale nevím, pro mě je stále lepší si udělat papíry a neriskovat! :)

hansikii*
hodnocení

Ano budu jezdit po polních cestách a po lese (občas). :D Když to neschytali ostatní, tak já taky ne...

majsterjoe*

ano, a ja budu loupit, krast a tunelovat republiku,. Kdyz to neschytali ostatni tak ja taky ne. Hodne stesti.

erikch*

jen tak s tím tunelováním republiky-bohužel jednak trošku pozdě,a hlavně myslím,že ani vy ani asi kdokoli znás ostatních tady nemáme tu možnost-a pokud bychom jí měli-stejně jako těch pár tisíc co jí mají-tak bychom byli stejní,ne-li horší...! Tak to prostě je,je to v nás,je to stejně přirozené jako dýchání apod. a nějaké falešné moralizování-to končí v okamžiku,kdy budu mít možnost zaříznout pár desítek(stovek)milionů s maximálním rizikem ztráty funkce-prostě i tak bychom byli křišťálově čistí-sice bez funkce,ale na tu se s oněmi desítkami(stovkami) milionu můžu zvysoka vy...Takhle to je-a kdo tvrdí opak,lže sám sobě...Neříkám,že to schvaluju,ale lze to pochopit...

majsterjoe*

Podle sebe, soudim tebe? S takovym nazorem nemuzu absolutne souhlasit.

Nemuzeme o vsech lidech rict, ze nikdo neni poctivy a kazdy je zlodej. Vzdyt je to to same, jakobych schvaloval zlodejny, manka napriklad vedouciho marketu, ktery postupne obchod rozkradal jen proto, protoze je to lidske jako dychani.

erikch*

nemusíte s tím souhlasit,ale taková je realita-vloni na toto téma vyšel článek v časopisu Epocha-studie jedné z renomovaných univerzit v USA dokazující ve vážených a vysokoškolsky vzdělaných lidech takovéhle "pudy"...Prostě to tak je-a to jak v ČR(
tím spíš,že riziko potrestání je minimální),ale i ve vyspělích zemích,kde pojmy jako zpronevěra,zneužití moci atd.jsou mnohonásobně trestanější než u nás-i přesto by ti lidé-pokud by byla možnost,do toho šli...A nebavím se o nějakých rozkrádačkách někde v Penny,nebo kde-bavíme se o 10,100 kách milionů

majsterjoe*

Kradez, je kradez. Milino, nebo stovka. Bud na to povaha je, nebo ne. Lidi co se derou do vysoke politiky a lidi co prichazeji do styku s takovyma castkama, uz mozna jsou z principu predurceni k vytunelovani.

ja ty moznosti nemam, a nikdy nebudu mit, mozna proto by me to ani nenapadlo na to myslet.

Kazdopadne jak se rika v Cimrmmanovi.

No můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jen kdyby te to zajimalo. Jednou jsem jednoho takoveho motorkare sejmul z motorky, kdy me docela ohrozoval pri me ceste na kole. A to nemluvim o tom kravalu co to delalo.

Nadruhou stranu mel stesti ze jsem na neho nezavolal policii. A co teprve myslivce...

skrap*
hodnocení

0x

Nevím jak moc se to dnes trestá*zed*ale za mě bývala pískovna ,lom a jiné lokalioty kde to nikomu nevadilo a když jsme ty své (harleje*smich*pařez jawa50) neproháněli jinde byl klid.To asi dnes nelze (sokromé pozemky) a jinde to asi bude značně o hubu a né jen pro tebe ale i pro ostatní tak to raději zaparkuj udělej si řidičák a budeš v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]