Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup přihlášení vozu v depozitu

Od: kamy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat:
V 10. měsíci 2011,jsem koupil vůz,který 12.12.2005 byl dočasně vyřazen z provozu(depozit),vůz je v polopřevodu na jiného majtele,auto jsem přihlásit nemohl,protože bylo bez stk a vůz by další kontrolou neprošel,auto se teď opravuje,stk tedy bude,pojistka taky,ale jak s přihlášením vozu na mou osobu.
já teď mám velký TP,čestné prohlášení majtele na kterého je auto odhlášeno a kupní smlouvu od člověka který vůz koupil a pak prodal mě
budu muset pak při přihlášení vozu sepsat novou smlouvu s majtelem?

a jak to bude s eko dani?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kamy, vozidlo šlo přihlásit na Vás, jen to nevíte jak. Vozidlo šlo dopravit na evidenční kontrolu a změnit majitele v registru.

jakou další smlouvu? "budu muset pak při přihlášení vozu sepsat novou smlouvu s majtelem?"

tu zřejmě zaplatíte vy, pokud nebyla ještě uhrazena..

erikch*

pokud byl "polopřevod" zahájen před 1.1.2009-dokončí se a nevztahuje se na již započatý úkon současná legislativa-jinými slovy,zahájím-li něco v roce 2005-musí se na to vztahovat podmínky roku 2005-čili v tu dobu ještě žádné "ekovýpalné"...

jasně, erikch, má pravdu, dle datumu, kdy je zápis v techničáku odhlášeno na:?

kamy*
hodnocení

tak že,až bude auto v dobrém technickém stavu tak udělám STK+Pojistku a dokončím polopřevod na mou osobu

a jak to je s vytáhnutím auta z depozitu když auto není psané na mě a je to z jiného okresu

kamy, vy napíšete ...dokončím polopřevod na mou osobu... a položíte dotaz...jak to je s vytáhnutím auta z depozitu když auto není psané na mě a je to z jiného okresu

normálně, doděláte polopřevod, dají Vám nový malý techničák a nové značky..

nebo nechápu dotaz...

kamy*
hodnocení

tak že přihlášením vozu zanikne i depozit.

ne, to si požádáte, pokud vozidlo dáte do pořádku, uděláte technickou, zaplatíte pojištění,

tak snad auto chcete provozovat.

Máte dvě možnosti, buď dohlásíte na sebe, a vozidlo necháte v depozitu...

nebo na sebe dohlásíte a budete jezdit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]