Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit svíčky Felicia 1,6MPI

Od: greg* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu jak vyměnit svíčky na Felicii 1,6MPI.Hledal jsem to na NETU ale žádnej pořádnej návod jsem nenašel.

Kdo mí chvilku a umí poradit ať napíše co kde oddělat atd...

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

4x

Jestli je na motoru plastový kryt, tak nejprve sundat. Pokud se dobře pamatuju , je na třech šroubech. Svíčky jsou zezadu ¨"na "motoru" u sacího potrubí. Vzhledem k otázce raději vytáhněte jen jeden kabel ke svíčce a svíčku vyměňte. Kabel zase nasaďte a sundejte další. Tkahle postupně vyměníte všechny 4 svíčky. Jdou sundat sice nejprve všechny, ale mohl by jste si je zpřeházet a pak zjišťovat pořadí. Nic na tom opravdu není, jen je potřeba svíčky dotahnout s citem a ne na "krev". Kabely nekroutit, jen vzít za fajfku a vytáhnout.

doplněno 11.11.12 02:32:

Budou tam kabely a fajfky.

greg*
hodnocení

díky za odpověď svíčky jsem vždycky měnil jen na 1,3MPI kde byla lišta a nebo na favoritoj kde byly fajfky.A svíčky byly vždycky zepředu.Teď se mě dostala pod ruku 1,6ka tak jsem nevěděl jak na to. A u tý 1,6ky je taky lišta jako u 1,3ky?

doplněno 11.11.12 12:43:

Hotovo dík

nic na tom neni sundej plastovej dekl a ze zadu se na ně v klidu dostaneš lištu to nemá sou tam jednotlivý kabely takže vycvakat fajfky práce na 10minut ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]