Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak vyměnit svíčky na Felicii 1,6MPI.Hledal jsem to na NETU ale žádnej pořádnej návod jsem nenašel.
Kdo mí chvilku a umí poradit ať napíše co kde oddělat atd...
Díky
Jestli je na motoru plastový kryt, tak nejprve sundat. Pokud se dobře pamatuju , je na třech šroubech. Svíčky jsou zezadu ¨"na "motoru" u sacího potrubí. Vzhledem k otázce raději vytáhněte jen jeden kabel ke svíčce a svíčku vyměňte. Kabel zase nasaďte a sundejte další. Tkahle postupně vyměníte všechny 4 svíčky. Jdou sundat sice nejprve všechny, ale mohl by jste si je zpřeházet a pak zjišťovat pořadí. Nic na tom opravdu není, jen je potřeba svíčky dotahnout s citem a ne na "krev". Kabely nekroutit, jen vzít za fajfku a vytáhnout.
doplněno 11.11.12 02:32:Budou tam kabely a fajfky.
díky za odpověď svíčky jsem vždycky měnil jen na 1,3MPI kde byla lišta a nebo na favoritoj kde byly fajfky.A svíčky byly vždycky zepředu.Teď se mě dostala pod ruku 1,6ka tak jsem nevěděl jak na to. A u tý 1,6ky je taky lišta jako u 1,3ky?
doplněno 11.11.12 12:43:Hotovo dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.