Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
panu "vectrak" jste naznačil nějakou skulinku v zákoně. O co by mělo jít? Mám problém, protože vlastním dvě auta, která jsou naprosto totožná. Jedno je starší a to druhé je novější. Starší auto má doklady v depozitu ( od r 2006 ) a už nikdy nevyjede. Chtěl bych si ho nechat na náhradní díly. Chěl bych ho vyřadit z evidence vozidel. Nechci ho ekolikvidovat, protože by mi z něj nic nezbylo. Auto stojí na soukromém pozemku. Pomůže mi nějak ta "skulinka"?
Taky bych nějakou skulinku potřeboval.Pokusil jsem se vyřadit svého formana ,ale dát ho zlikvidovat neudělá dnes nikdo,snad abyste zaplatili.Lidé chtějí honem své odešlé miláčky odepsat a jsou z toho takové fronty,že jsem takové za Komunistů neviděl,ani když přišly pomeranče.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.