Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
panu "vectrak" jste naznačil nějakou skulinku v zákoně. O co by mělo jít? Mám problém, protože vlastním dvě auta, která jsou naprosto totožná. Jedno je starší a to druhé je novější. Starší auto má doklady v depozitu ( od r 2006 ) a už nikdy nevyjede. Chtěl bych si ho nechat na náhradní díly. Chěl bych ho vyřadit z evidence vozidel. Nechci ho ekolikvidovat, protože by mi z něj nic nezbylo. Auto stojí na soukromém pozemku. Pomůže mi nějak ta "skulinka"?
2x
"motorové vozidlo a přípojné vozidlo zaniklo nebo zanikl účel jejich využití"
A tou skalkou splníte po novém roce zákon.
A teď do mne.!
0x
Taky bych nějakou skulinku potřeboval.Pokusil jsem se vyřadit svého formana ,ale dát ho zlikvidovat neudělá dnes nikdo,snad abyste zaplatili.Lidé chtějí honem své odešlé miláčky odepsat a jsou z toho takové fronty,že jsem takové za Komunistů neviděl,ani když přišly pomeranče.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.