Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto ze Španělska = PODVOD - jak postupovat?

Od: g odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat zda někdo z Vás nemá taky špatnou zkušenost s podvodem při "koupi" auta ze Španělska nebo odkudkoli z EU. Potřebuji zjistit, co se v tomto případě dá ještě dělat.

Díky za reakce...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Včera to bylo v zprávách v telce (už nevím která ),policie vyšetřuje několik skupin co se tím živí,

takže trestní oznámení a ...

hodnocení

0x

TAKÉ JSEM NAŠEL PĚKNÉ AUTO ZA VÝBORNOU CENU ale po několika meilech jsem jim napsal že jsem jedl také vtipnou kaši a byl jsem dvakrát. Nechtěli setkání osobně ,peníze předem auto že pošlou přepravní službou až ke mně domů.Takovým způsobem bych v životě nic nekoupil.Rada pro vás podat trestní oznámení,pro příště použít hlavu.

buss
hodnocení

0x

Nebýt ... a neskákat na špek v nedohlednu.

erikch*
hodnocení

0x

bože lidičky-jak je vůbec možné,že v roce 2012 ve střední Evropě se něco podobného stane...?! Pravděpodobnost,že uvidíte nějakou kačku zpět se rovná nule-a to z jednoduchého důvodu-ti dotyční,co celou záležitost připravují(inzerci,účty,komunikaci atd.) velmi dobře vědí jak a co,tak aby zpětně nebylo co a koho dohledat(inzerce třeba z inter.kavárny-čili anonymní IP adresa PC,telefon klasika předplacená karta-nedohledatelná ,účet na nějakého bezdomovce-kterej to akorát 1x týdně dojde vybrat a ahoj.)...Přitom stačí tak málo-když už nevím(neznám to,nemám zkušenosti),tak nejdřív napíšu třeba sem s dotazem co a jak se zálohou posílanou do "Španěl" (já bych řekl,kam přesně jste ty peníze poslal,ale nechci být vulgární)-mohli jsme vám tu ušetřit x desítek tisíc-předpokládám,že 100 EUR jste neposílal...

1jara*
hodnocení

0x

Stále se to opakuje, kdy už dostaneme rozum? Děti učíme nevěřte cizím lidem!

doplněno 21.04.12 16:45:

Podat hromadné trestné stíhání, ovšem jestli se zjistí proti komu!

erikch*

nezjistí-protože virtuálně je mnohem jednodušší zůstat inkognito(nevidí obličej) a jede se dál-nový inzerát,nové auto za super cenu-bohužel těch,kteří "neodolají" je asi stále dost...*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]