Nejste přihlášen/a.
dobrý den,par měsíců zpět jsem si koupil nepojizdného fichtlíka,dávam ho do kupy ale ještě nejezdí,stk ma propadlou, a puvodní majitel mi ještě neposlal TP(puvodní knížkový). zprvu argumentoval že je v nemocnici a teď už se neozývá a navíc bydlí daleko. jak to mám z něj dostat?mam jen smlouvu a moto. zatím vozidlo neprovozuji a bez tp mi to pojistku nezřídí ne?mužete mi poradit? čpk si určitě brousí zuby...dík za rady.
jak můžete něco koupit a nemoci to užívat. Ještě k tomu, je to pár měsíců. IHNED bych mu napsal, jak mě do tří dnů nepředá všechny potřebné dokumenty, vozidlo mu vrátíte a budete požadovat úhradu všech nutných nákladů. Když zde umístíte obec prodejce, třeba se najde někdo z okolí, kdo za nim dojde a domluví se s ním.
(neskočil jste někomu na lep?) Máte smlouvu?
čkp má tupé zuby...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.