Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..Mám dotaz...mám simson s51 b 2-4..a viděl jsem že nějaké typy mají sedadlo ohnuté zadní částí víc nahoru(ENDURO) nevíte jak na to abych si to zvládl udělat i na mém simsonu? Předem díky..
Já vím, co máš na mysli, ale to si dělali kluci sami doma. Myslím, že se jen ohnul podsedadlák i se sedadlovou výstuhou a nic víc. Pak jsi nemohl vozit spolujezdce a když se to někomu nepovedlo, vypadal na tom, jak když na rodeu padáš z bejka. Někdo jen prodlužoval tlumiče, vypadalo to skoro stejně dobře, ale nemělo to vliv na konstrukci a funkčnost. Pak už jen zastřihli přední blatník do "lízátka" a bylo to IN. Ale to se jednalo o roky někde kolem 1985-90. V dnešní době to bude spíš budit dojem bezdomovce a až se toho budeš chtít zbavit, nikdo ti to nekoupí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.