Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvakání v autě

Od: erosion odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

při jízdě mi v autě furt něco cvaká, nejdříve jsem si myslel, že by to mohl být nějaký kamínek v pneumatice, ale poté jsem si všimnul, že když brzdím tak cvakání na tu chvíli co brzdím přestane.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Je prasklá pružinka, která vymezuje destičku vůči kotouči...

Prkotina v ceně pár desetihaléřů, ale rozčiluje, to znám... Pokud to lze, vysleduj na kterém kole, nahradit ji je otázkou chvilky, ale kolo musí dolů - tak ať nemusíš sundávat všechna...

erosion
hodnocení

Byl by možný obbrázek jak to vypadá či kde to najdu?

mowla*

Bohužel - už to auto nemám...

Ale pokud si dobře vzpomínám, je to mezi třmenem a destičkou...

Když jsem to reklamoval (neměl jsem tucha o co jde a na novým autě...), tak přejímací technik neřekl mechanikům o co jde - a vyndali i motor...

*smich*

erosion
hodnocení

vepa.prodejce.cz/...

Je to tohle pod nadpisem Pružiny?

mowla*
19.04.12 22:09

solenza*
hodnocení

0x

Možná je někde vůle v uložení kol a při brzdění se vymezí a bouchání přestane. Chtělo by to dát auto na zvedák a vyzkoušet, jakou mají kola vůli. Co je to za auto?

doplněno 19.04.12 18:18:

Tak to vám bohužel moc neporadím, tyhle auta moc neznám. Ale vyčkejte, zanedlouho se jistě někdo najde, kdo poradí víc.

erosion
hodnocení

VW Passat 1998

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]