Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypuštění benzinu z nádrže

Od: rapid® odpovědí: 10 změna:

dobrý den jak by se nejlepe dal vytáhnout benzin z nádrže - nechce se mi to nacucávat, neexistuje nějaký AKU kompresurek kterým by se to dalo přečerpat nebo i nějaká pumpa ruční? nebojte nejsem zloděj :D jen druhé auto se zrušilo a potřebuji vytáhnout cca 45 litru benzinu z neho. ;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no pokud se to auto zrušilo a nebudete ho potřebovat tak co tu nádrž navrtat lidi co praktikují převážně noční nákupy u cizích aut to tak praktikují zcela běžně *smich*

laybor*

Navrtat je dobrý nápad jen nesmí vzniknout při vrtání jiskra.

jiskra by to nezapalila..

To Laybor - při vrtání jsem ještě neviděl jiskření,navíc většina aut má plastové nádrže a ještě dotaz.

A víš jak se opravují plechové nádrře když v ní vznikne nějaká díra?Dá se "do plna" a pak se normálně dá svařit!A to jak naftové i benzínové nebo kanystry.

hodnocení

0x

Ruční práce: autodilyjimo.cz/...

Čerpadlo na vrtačku: rennet.cz/...

Obojí je za pár korun a viděl jsem to prodávat i v akci v Lidlu (myslím). Jinak to na tu vrtačku je určeno na vodu, tak snad benzín za tu chvilku tomu plastu neuškodí.

moto*

Netuším, z jakého materiálu čerpadlo bude. Mně ale před časem odešlo po pokusu čerpat benin čerpadlo poháněné vrtačkou když před tím bez problému odčerpalo spousty nafty.
Jen se divím, proč nepoužít běžnou hadici. Pokud tázající nechce riskovat nasátí, tak se dá hadice nalít benzínem, jedna strana se zacpe prstem a drží dole a druhá strčí do nádrže a benzin samotíží vyteče. V podstatě se dá do hadice nalit cokoliv, i voda se od benzinu později snadno oddělí.

Já tedy nacucávám benzín každou chvili tak mám rutinu, saji jen tvářemi a krátce když jsem s hlavou dole pod úrovni nádrže a benzinu dám jen počáteční rychlost v hadici, setrvačnosti doběhne a dále již teče sám. Samozřejmě se musí být vypouštěcí konec co nejníže.

Naftu to sneslo, protože je mastná a pokud v tom čerpadle kloužou nějaké díly po sobě, tak je přimazává. Benzín je "suchý", tak se to asi přidřelo. Ty nejlevnější kousky mají poblémy i s vodou, moc dlouho to nevydrží.

aroff
hodnocení

0x

Záleží co je to za auto, některé mají vypouštěcí šroub. Pokud je to s elektrickou benzínovou pumpou, není nic jednoduššího než proklemovat konektor místo relé benz. pumpy, popřípadě zapojt pumpu napřímo od baterie.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Nepíšeš jaké auto.Pokud má čerpadlo,dá se odpojit hadička ke vstřikům,tu prodloužíš do nádoby a zapneš zapalování.Pokud je to starý typ ,dá se vyčerpat AC pumpou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]