Nejste přihlášen/a.
Chci prodat osobní automobil FORD MONDEO rok výroby 1996 a kupující chce ode mě toto auto zakoupit,aby byla sepsaná smlouva, že ode mě kupuje auto za ekologickou cenu v částce 2 000 kč,stím že se memusí jít provést přepis auta!Myslím si ,že takto auto se prodat nedá,maximálně na náhradní díly,ale i v tom případě by se měl udělat přepis a odhlášení vozidla! Prosím poradte mi ,jak má m postupovat v prodeji auta . Děkuji Šalamonova
pošlete ho do prdele
doplněno 18.04.12 14:38:auto je auto, prodává se njako auto, a žádná smlouva podle o.z. Vás nezavuej povinnosti odhlásiz auto na jeho jméno...zda se přihlásí je na něm...formulace o náhradních dílech nemjsí žádnýc význam, perodáváte toiž auto...zda na díly, na kuličk, nebo jako trpaslíka, je fuk, prodáváte AUTO.
Auto je movitá věc, která podléhá ze zákona registraci, kdo zákony nedodržuje, ten má většinou problémy s ČKP, a někdy nemalé...
Prodat můžete, přepsat nemusíte, ale ponesete si pak případné následky. Chce ušetřit za poplatek.
co usetrí? tak bude jezdit v odhlasce a nic mu nehrozi, ani novy zakon na nej nebude moci protoze zakon nemuze platit zpetne tak nechapu o co panovy jde
ja to myslel tak ze auto proda , castku i blabol o ekologicke cene tam napsat muze a auto na nej odhlasi a tim to pro pani hasne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.