Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŘP A1 a B

Od: leclerk* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám řidičský průkaz skupiny A1 a teď si chci dělat skupinu B. Mám do přihlášky adam-jiri.cz/...

vyplnit:

1) Žádám o přijetí do výuky a výcviku k získání řidičského oprávnění skupiny (podskupiny):

nebo

2)Jsem držitelem řidičského oprávnění skupiny (podskupiny): ...A1... a žádám o rozšíření na: ...B...

řidičského průkazu číslo: ...xxxxxxxxx... série: ...

Asi to první ne? To druhé bych vyplnil pokud bych si dělal na motorku do 25kW

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Vy se přihlašujete do poradny, nebo do autoškoly? Tam nemají email?

Jinak nejlepší autoškola na světě je AUTOLUNA

edge*
hodnocení

0x

Vyplň třeba oboje to je uplně jedno... Ale pokud už mám řidičák, kde na zadní straně mám zaškrknuto A1 a chci abych tam měl zaškrknuto i B je asi jasný že žádám o rozšíření... Takže to druhý. Jinak ale tě nikdo neutrhne ruku za to, že i do první možnosti napíšeš B. Případně při předávání přihlášky se zeptáš a přímo před onou osobou to dopíšeš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]