Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led parkovačky Fabia

Od: karos odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych do své fabie RS led parkovačky. Nelíbí se mi žluté světla svítící společně s xenony. Ale nikde jsem nenašel jaké by tam mohli padnout. Myslím že by to mohlo bejt T10. Šla by například tato? auto-doplnky.com/... nedokážu si představit jak bych tam ledku dal protože tam jsou jen takové plošné spoje což podle mě u klasickejch žárovkách nejsou

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Nejsou tam spíše W5W?

doplněno 10.11.12 20:22:

autozarovky-philips.cz/...

nejsou homologované!

doplněno 10.11.12 20:24:

svetzarovek.eu/...

doplněno 10.11.12 20:25:

vybíral bych ty s tou plastovou paticí

doplněno 10.11.12 20:41:

Zasuneš je úplně stejně do patice, jako obyč W5W žárovku. Místo drátků přehnutých přes splácnuté sklo baňky jsou tam ty kontaktní plošky na DPS. Normálně nasuneš. Půjde to.

karos
hodnocení

No právě , že i W5W jsou jakoby stejně značené nebo tomu nerozumím například tady je celá nabídka která je pojmenovaná T10 (5W5) ale všechny jsou stejné a přijde mi že tam nemůžou jít protože jsou to jen "placky"

maxmoto.sk/...

karos
hodnocení

to, že jsou bez homologace mě tolik netrápí ale ležej mi doma jedny které jsou označené W5W T10 ale nejde mi do hlavy jak to tam můžu dát jsou to přesně tyto

maxmoto.sk/...

jestli na to napíchnu konektor nebo nevim.. zejtra otevřu kapotu a uvidim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]