Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych do své fabie RS led parkovačky. Nelíbí se mi žluté světla svítící společně s xenony. Ale nikde jsem nenašel jaké by tam mohli padnout. Myslím že by to mohlo bejt T10. Šla by například tato? auto-doplnky.com/... nedokážu si představit jak bych tam ledku dal protože tam jsou jen takové plošné spoje což podle mě u klasickejch žárovkách nejsou
díky
Nejsou tam spíše W5W?
doplněno 10.11.12 20:22:nejsou homologované!
doplněno 10.11.12 20:24:doplněno 10.11.12 20:25:vybíral bych ty s tou plastovou paticí
doplněno 10.11.12 20:41:Zasuneš je úplně stejně do patice, jako obyč W5W žárovku. Místo drátků přehnutých přes splácnuté sklo baňky jsou tam ty kontaktní plošky na DPS. Normálně nasuneš. Půjde to.
No právě , že i W5W jsou jakoby stejně značené nebo tomu nerozumím například tady je celá nabídka která je pojmenovaná T10 (5W5) ale všechny jsou stejné a přijde mi že tam nemůžou jít protože jsou to jen "placky"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.