Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji poradit.Odloupla se mi u auta na zadním lemu barva a pod ni je pozinkovany plech. Jak to opravit?Děkuji za odpověd.
Prodává se ten šedý plnič také ve spreji? Já jsem právě opravoval kousek na spodku předního blatníku, také se objevil pozink, tak jsem to natřel základovkou a přes to stříknul ze spreje opravný lak, ale brzy se to oloupalo.
co je to za auto? Kazdopadne co nejrychleji zatrit treba zakladem at to nerezne dal a pak dal podle toho jak to vypada , zakitovat zastriknout tezko rict
je to peugeot plech neni zrezlý ale čistý,tak nevim jestli nejakým zakladem a pak bazvou?Nebo jak.
Základovkou na pozink, pak tmel pravděpodobně bude stačit jemný, stříkací (potřeba jen malé vrstvy), pak finální barvu...
Pokud je to větší plocha, je lepší práci svěřit profesionálovi...
doplněno 17.04.12 17:43:Jo - tmel samozřejmě (možná i základovku) přebrousit zamokra papírem zrnitosti 500 a více...
Co takhle sem dát fotku? Jinak se dá odpovídat jakkoliv... Třeba že nahrubo to místo vybrousit, odmastit, přestříknout šedým plničem, po zaschnutí vybrousit jemným brusným papírem (třeba 120) potom znovu přestříknout plničem a přebrousit ještě jemnějším brus.(400 nebo jemnější) a nakonec samotnou barvou... Na vaši otázku je mnoho odpovědí, nikdo si nedokáže hned představit co myslíte tím "Odloupla se mi u auta na zadním lemu barva". Takže vyfotit, zvěřejnit tady a pak se uvidí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.