Nejste přihlášen/a.
zdravim vas.mam peugeot206sw a mam problem so smerovkami.ked vyhodim smerovku raz blikne a potom prestane .nerobi to stale len niekedy.poradte ak viete a ak neviete tak aj tak.dak.
koukni do konektoru zadních světel bejvá zoxidovaný vohnilí,mrkni jestli ve světle nejni voda
taky bych mrk na konektor u páčky blinkrů a pokud si troufáš můžeš rozebrat i páčku od blinkrů a očistit uvnitř kontakty nebo skus jinou
Dabel-souhlas.Toto je běžná závada vozidel od PSA,oxidované kontakty vzadu v lampách.Na Citroen BX jsem to musel 2x za rok,P405 tak jednou za rok a na Xantii zatím jednou (mám ji 3roky)
co je dobre na vycistenie kontaktou.WD spraj je na to dobri alebo mam kupit origanal spraj na kontakty.
vsetky svetla kontakty som precistil a prestriekal ale stale to vypadava.co by sa este dalo spravit?
este som to nikdy nerozoberal ale skusim to ked mi povies ze kde je ten prerusovac a ako vyzera.
Netuším kde je u Pažouta,ale když se pustí blinkr tak v něm klepe.Je to hliníkový váleček,někde u volantu-asi.
Je to taková krychle o hraně cca 3 cm někde u pojistek (kde přesně v 206 ti neřeknu) - koukni na peugeot-club.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.