Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadne smerovky

Od: levice* odpovědí: 13 změna:

zdravim vas.mam peugeot206sw a mam problem so smerovkami.ked vyhodim smerovku raz blikne a potom prestane .nerobi to stale len niekedy.poradte ak viete a ak neviete tak aj tak.dak.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

koukni do konektoru zadních světel bejvá zoxidovaný vohnilí,mrkni jestli ve světle nejni voda

taky bych mrk na konektor u páčky blinkrů a pokud si troufáš můžeš rozebrat i páčku od blinkrů a očistit uvnitř kontakty nebo skus jinou

Dabel-souhlas.Toto je běžná závada vozidel od PSA,oxidované kontakty vzadu v lampách.Na Citroen BX jsem to musel 2x za rok,P405 tak jednou za rok a na Xantii zatím jednou (mám ji 3roky)

levice*
hodnocení

co je dobre na vycistenie kontaktou.WD spraj je na to dobri alebo mam kupit origanal spraj na kontakty.

WD ne bud kontox nebo kontaktol nejdřív ty kontakty vem jehlovým pilníkem a až pak je prostříkni *cteni*

levican
hodnocení

vsetky svetla kontakty som precistil a prestriekal ale stale to vypadava.co by sa este dalo spravit?

des*

A co ten přerušovač,jak už psal mowla?

levican
hodnocení

este som to nikdy nerozoberal ale skusim to ked mi povies ze kde je ten prerusovac a ako vyzera.

des*

Netuším kde je u Pažouta,ale když se pustí blinkr tak v něm klepe.Je to hliníkový váleček,někde u volantu-asi.

mowla*

Je to taková krychle o hraně cca 3 cm někde u pojistek (kde přesně v 206 ti neřeknu) - koukni na peugeot-club.com/...

erikch*

zz*
hodnocení

0x

vadný relé?

mowla*
hodnocení

0x

Vadný přerušovač... Pravděpodobně...

nu*
hodnocení

0x

špatná kostra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]