Nejste přihlášen/a.
dobrý den.na českým webu jsem našel auto a ze zahraničí jsem koupil auto,peníze poslal ale auto nemám tak potřebuji poradit co a jak.Všechny doklady o zaplacení atd mám číslo účtu banky kam jsem peníze posílal mám taky atd.co mám dělat děkuji za odpověd
Vzít si všechny podklady, dále kde jste na inzerát narazil, ideálně ho vytisknout, jak to tam přesně bylo napsaný, s kým jste komunikoval, jak jste s ním komunikoval, kontakty na něj. Následně se všemi těmito informacemi a podklady zajít na jebližší útvar SKPaV OHK - (skupina kriminální policie a vyšetřování, oddělení hospodářské kriminality) a tam podat trestní oznámení (ve Vašem případě pravděpodobně pro podvod).
A nebo to nechte platvat, nic jiného se Vám poradit nedá .
A ještě jedna rada do budoucna, dejte si pár facek, každý den to vidíte v TV a stejně to uděláte
, tak aby jste si to zapamatoval pro příště
. Hodně zdaru.
oprava tiskové chyby *nejbližší útvar
Podám BMW 530, r.v. 2007, najeto 15 tis. km, klima, kůže, pozlacený kliky...Cena US$ 2.000,-... Spěchá, protože musím zaplatit nedoplatek ČEZu... Bohužel ale nemá na cestu do Česka, takže mi předem pošlete polovinu kupní ceny na účet 1234567890/9876 na Kajmanech...
Jakmile mi úhrada přijde, vyrazím na cestu a potkáme se v Plzni na náměstí, poznále mne podle Práva v levé ruce...
Ála Švejk: "Všichni jsou tak chytrý, až je z toho každej druhej úplně blbej"...
naletěl jsem na tenhle inzerát auta-bazos.cz/... a je to Španěl jak píše jeden uživatel.Mám i jeho občanku,ale nevím jestli je to padělek či ne
policie to po par mesicich uzavre vinik neznamej tak co budete resit, naletel jste na nejhloupejsi inzeraty co existuji tak to radsi nikde ani nerikejte protoze budete za pitomce a penize berte jako odepsane
a to vam nic neprislo divne? a poslat penize predem take ne? OPravdu me to zajima protoze kdyz si vezmu ze lidi takhle posilaji porad nekam penize ze bych to zkusil taky
Naivko, tak jsem ti našel, kdo ho vlastně prodává, ale int máš snad taky, hned druhý odlkaz...
volkswagen.sbazar.cz/...
Očekávám provizi...
No asi to vypadá na jednoho a téhož inzerenta, podáno ve stejný den. A další
ebazar.cz/...
dál se mi nechce hledat.
Hledat auto na intu a nepoznat totožné inzeráty, to je zatmění mozku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.