Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předělat motorku na elektrický startér

Od: jyri* odpovědí: 7 změna:

Zdar lidi mám yuki gy 125 enduro a je to nakopávačka chytá krásně na 2 nakopnutí ale přesto bych se chtěl zeptat na kolik by mě vyšlo a jak to udělat na elektrický startér děkuji předem za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

bude to stát 27 393,- Kč

moto*

Kupovat si novou motorku, to je nápad hodný vaší neskrývané genitality. A když už, odečetla by se cena té původní která se dá prodat. Takže když už kroutíte rozumem, vemte to alespoň do úvahy.
Jinak co se týká přestavby nestartérového motoru na starterový, většinou to obnáší jinou motorovou skříň, samozřejmě dokoupení startéru, relé startéru, přepínačů na říditkách nebo alespoň montáž tlačítka a pravděpodobně i jinou baterii.
Takže náklady by byly značné. Navíc je třeba vzít v úvahu, že motor který se zvětší o starter nemusí pasovat do původního rámu.

hodnocení

0x

předpokladam že na ni nebudete jezdit dalších 10 let každý den takže se takova investice nejspíš nevyplati.. pokud se vám to nechce nakopavat tak to zkuste roztlačet z kopce :D

nu*
hodnocení

0x

koupil jsis levnější motorku bez startéru, právě proto je je jen s pákou...tak co vymýšlíš

moto*

co je ti do toho co si koupil joudo? slušně se zeptal, tak je slušnost i k věci slušně odpovídat

kdyby tady byli všichni namistrovaní troubové jako jsi ty, nemuselo by se to jmenovat poradna ale buzerovna

ladaadal*

Vymýšlí to, co každej normální motorkář. Koupil, co si myslel, že bude fajn a časem zjistil, že mu u toho něco chybí. Stejný jako bys napsal chlapovi, co si montuje nové přepákování, že si měl koupit větší motorku. Když mu nechceš poradit, tak se do toho nes...r.

Bohužel si myslím, že v tomto případě by opravdu náklady na překopání mnohonásobně převýšily prodej a koupi jiného stroje. Navíc 125 - pokud můžu radit, ještě to chvíli vydrž, do dvou let zatoužíš po silnějším stroji, tak už budeš koukat i po startéru. Tuhle kubaturu bych moc nepřekopával, nemyslím, že ti doma vydrží bůhví jak dlouho.

jyri*
hodnocení

Nur nevím o co ti jde je to snad moje věc co sem si koupil já se jen slušně zeptal pro zajímavost kolik by mě to cca stálo předělat pro studenta to není zase tolik levná motorka me to stačí na to dojíždění jen jsem se tu slušně zeptal protože občas zapomenu že je tam bezpečnost proti krádeži to je že když to chci nakopnout tak musím zvednout stupačku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]