Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám Octavii 1.9 TDI, rok výroby 2002. Dnes jsem zjistil, že mám úplně vybitou baterii. Příčinu jsem objevil. Nevypíná se mi topení a běží, i když není ve vozidle klíček. Jak tento problé odstranit, aby se topení vypnulo běžně, když se vytáhne klíček ze zapalování? Díky za pomoc
0x
nevypíná topení? asi myslíte nevypíná se ventilator? a to v kabině nebo se točí ventilátor na chladiči? proč se nevypíná ventilator v kabině to nevim ale určitě máte na mysli ventilator na chladiči který se muže samovolně rozběhnout kdykoliv...a pokud se točí pořád tak je pravděpodobně vadný teplotní spínač a řidicí jednotka tak usuzuje že motor je teplý a tím pádem ho ochlazuje pořád! jinačí zavada mě jako začínajícího automechanika nenapadá ( take vlastním octavia 1.9tdi 81kw 1999 laurin a klement)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.