Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v patek mi nabourali auto, ktere stalo zaparkovane pred domem, na ceste. Nestalo bohuzel na parkovisti, ktere je hned vedle. Zakaz stani tam ale neni a auta tam bezne parkuji. Bohuzel pri vyjizdeni z parkoviste mne zenska prehlidla a najela mi do kufru. Nastesti jsem ji videl z okna a sepsali jsme hned protokol o nehode.
Problem ale je, ze moje auto melo technickou jen do stredy. Cili je uz prosla, i kdyz podle stitku jeste OK.
A tak se ptam - da mi vubec pojistovna vinika neco? Neni mozne, ze reknou, ze auto nemelo na ceste co delat?
Bohuzel oprava asi nebude za par korun, abych se s nim domluvil, ze mi da tisicovku a nebudeme to resit.
ne, nikam jsem nejel ani v aute nesedel, bylo pouze zaparkovano. Slysel jsem alarm a tak jsem vybehl.
Bojim se ale, ze auto se ucastnilo provozu uz tim, ze stalo na verejne komunikaci a protoze nemelo STK, stat tam nemelo. Cili treba v obcanskopravnim sporu bych to z nej dostal, ale pojistovna se muze cukat.
Je to tak? Nebo je to blbost a pojistovna by se branila jen kdybych ja naboural nekoho? Myslim, ze pojistovny si dnes najdou ruzne duvody, proc neplatit a nerad bch kvuli tomu jeste mel problem, i kdyz jsem vlastne nic nezavinil, krom toho, ze na technickou jsem chtel jet az v pondeli?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.