Nejste přihlášen/a.
Ahoj všechný Vás zdravim Chci se zeptat
Dnes jsem jel v Ostravě po místech kde to bylo všude rozkopané :/ Nechtěně jsem vjel do pruhu kde mužou jen pracovnici stavby, policiste atd. Ihned mě braly bo seděli v dodavce a udělili mi blokovou pokutu 200,-Kč, ale nevím jestli mi vzaly nějake body. Nic o bodach neřikaly, tak nevim na bloku mam přestupek zák. č. 361/2000 nevím jestli to je přesně 351 spíš to vypada jak > 36/ /2000 tak
díky za odpovědí
Slušný a znalý policista řekne, pane řidiči dopustil jste se přestupku... podle §... a ukládám vám pokutu ve výši... atd. U vás je to k) jiným jednáním ..., a měl byste měl vědět, čím a jak. U bodů je uváděno za co, pod jiným jednáním by mohl být i vrhnutý škaredý pohled, těžko prokazovat, že ano. Asi vyhrazený jízdní pruh? Nejlépe sebou vozit zákon...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.