Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená naplnit klimatizaci?

Od: jura32* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,co to znamená klimatizace naplnit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

...zdravím,jelikož se v práci okolo toho motám...tak mohu zodpovědně říci,že naplnit klimatizaci v autě -ve zkratce-znamená- specialním zařizením ,které odsaje puvodní náplň klimy,dále pak otestuje celou soustavu na těsnost/vytvořením vakua/a pak jak je vše O.K opět dá zpět Vaší puvodní vyčištěnou náplň/plyn ne kapalinu/a pokud něco chybí, dodá chybějící množství podle zadaných dat dle typu vozidla..dále se dodá do systému zpět i malé množství oleje/mazání kompresoru/ které také doplní pokud chybí a automaticky přidá speciální látku na detekování uniku chladiva ultrafialovým světlem při poruše...jinak pokud Vám to uteklo/netěsnost/tak se musí to místo najít a po opravě dát novou náplň...

hodnocení

0x

Znamená to naplnit klimatizaci. Asi uniklo chladivo tak nejlépe chladivem.

honzamder
hodnocení

0x

Dobrý večer

A kde ste to četl? v autě nebo vám to někdo řekl?

No tak to většinou znamená že by jste měl Klimatizaci naplnit něčím k tomu určeným většinou tekutinou.

jura32*
hodnocení

gumidek*

Na to bych si dal bacha. Buď s chladivem v okruhu neudrží volnoběh, nebo to chladivo při provozu auta utíká netěsností.

jura32*
hodnocení

A co myslíš byl by to dobrej kup,nebo ne?

doplněno 13.04.12 20:24:

nebo spíše které bys bral to bílé nebo tohle? auta.yauto.cz/...

gumidek*

Ta bílá je strašná (né barvou :D). Někdo jí dělal tuning a pravděpodobně prohnilá místa lemů schoval plastovými kryty a celé to nově přelakoval. Pokud to odfláknul, tak to vyleze za 1-2 roky a pod plasty to hnije rychlostí blesku (viděno na vrakáči).

Ta stříbrná by byla lepší o 100% proti téhle ojeté vráně *smich*

P.S.: Bílé některé jsou bývalé služební po policajtech, které je nešetří.

doplněno 13.04.12 20:37:

oprava: kteří

jura32*
hodnocení

máš pravdu,*palec* taky jsem si to myslel.

gumidek*

Hlavně máš i dost času na odstranění případných závad do tehchnické.;)

jura32*
hodnocení

myslíš tu stříbrnou?Já jsem takhle naletěl s těmi lemy u favorita,taky vzhledově krásný modrá barva nikde ani škrábanec,no a jednou jsem si řekl asi po 2 měsících ,po koupi podívám se pod ty lemy no a jak jsem to uviděl tak jsem se zhrozil*zed**smich*

gumidek*

Ano, stříbrnou. Hlavně s lemem hnije i část okraje podběhu a většina chce ušetřit a mění jen ten lem a podběh pod tím nechá hnít dál *zed*. Tak se na to koukni (zrcátkem) i u dalších, až je fyzicky uvidíš. Za zadními světli v dutině je vidět svár, pokud byl měněn a je zatřený rapaťákem (v lepším případě, když se to dělá pořádně).

doplněno 13.04.12 20:50:

Při koupi stačí odhrnout kobereček, jako by jsi měnil zadní žárovky a koukneš se tam.

laybor*
hodnocení

0x

Chladící medium ubývá samo za rok 10-15 %,proto se musí doplnovat.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

a hlavne s chladici smesi se tam dava olej a ko vetsina pitomcu s plnickou z lednicky nedela a pak komperesor pápá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]