Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
uvažuji o koupi skůtru na cesty do práce a krátké popojíždění a nyní jsem našel skůtr GMR TECHNOLOGY 125ccm,nevíte někdo co je to za výrobek nebo jaká je to kvalita?
Maloobsahové skútry prodávám dost dlouho, tato značka mi ale nic neříká. Když dám ale vygooglovat a vidím obrázek, tak se skútr přesně podobá některým skútrúm v nabídce mých doavatelů. Osobně bych jako zákazník se spíše zajimal o to kdo konkretní skútr dováží a preferoval osvědčeného dovozce, než neznámou, třeba garážovou firmu která vyprodá kontejner v Číně nejlevněji nakoupených motorek a vypaří se. Osobně se znám s šéfem jedné dovozní firmy který sám jezdí do Číny a poměry tam velmi dobře zná. Ten tvrdí, že i u jeho hlavního dodavatele si může objednat u stejného modelu montáž dílů různé kvality a dle toho se potom odvíjí konečná cena. Dává přednost lepší a dražší kvalitě, například pístů, před úsporou, než aby následně řešil reklamace. To o¨všem malí nezkušení dovozci neřeší, snaží se o co nejlepší cenu.
Všechno tomu nasvědčuje že se asi opravdu jedná o prodej levného kontejnéru s Číny.Firna GMR s.r.o sídlí v Opavě.Vznikla v prosinci 2011, vlastní ji dvě osoby stejného příjmení takže asi rodinný podnik.Píší, že jsou výhradní dovozci značky GMR pro celou Evropu.Nevim,nevim... na obrázcích vypadá náramně pěkně ale kvalitu dílů na nich nepoznám. Mít zbytečných 19tis., tak by jsem ten skůtr ze zajímavosti koupil a podrobil testu.
Při nejhorším by se pak dal použít při točení reklamy na LOTÝNKU.
Taky jsem si tenhle skutr koupil. Ale za 15300,- Kč v aukci na aukro. Mám ho chvíli, tak těžko hodnotit dlouhodobé používání. Když přišel, napůl jsem ho rozebral a dotáhl(případně vyměnil či doplnil všechny šrouby a matky.( Číňani se s tím moc nepářou) Ale kupodivu skutr jede výborně, potichu, nic nežere a vypadá docela pěkně. To co vypadá jako plast je ve skutečnosti laminát. Chtěl jsem koupit -tak za patnáct -něco staršího , ale dát dvacet za skutr co má za sebou už 15-20000km se mi nezdá. j
chlapy i já mam dotaz podobný taky schánim do práce skutr, od ledna to bude povolený takže už pokukuji, a našel jsem takovýhle co na něj říkáte? smoto.cz/...
Značku Maxon dováží Auto Kelly. Co trochu sleduji na forech, kvalita a zkušenosti různorodé. Problém asi bude, že to v podstatě prodává Kelly samo a spolupracuje s autařskými firmami, dávají skútry dokonce jako premie za velké odběry autodílů, takže je otázkou, jak se autařské firmy staví k servisu a zárukám motorek. Asi bych doporučil se držet značek které jsou déle na trhu a kupoval od zavedeného prodejce motocyklů. Cena je normální, žádný zázrak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.