Nejste přihlášen/a.
Při TN a nejen na Nově ale i v motopořadech (AM-revue,autosalon) používají slovní spojení plná rychlost.Marně se snažím přijít na to kolik to je zda 50,09 nebo maximální konstrukční rychlost?
Jaký je Váš názor na toto!
S cihlou na plynu.
Je to jen obrazné rčení, podle mne to znamená, že řidič před dále popisovanou "akcí" nijak nezpomalil...
Asi to bude rychlost , kterou vozidlo jelo těsně před nehodou a bez jakékoliv korekce - bzdění , havarovalo. Teby ne konkrétní rozměr rychlosti. miro
Jo mne je vo víceméně jasný ,ale vadí mi když do sebe bouchnot dvě ve městě v cca padesátce a v plné rychlosti a pak mluví o bouračce třeba na dálnici kde se srazí auta při cirka 130kk/hod a zase při plné rychlosti.
zpravodajství(Nova zejména) je cíleno co možná nejvyšší sledovaností-čili pokud by proběhla zpráva,že auta někde nabourala při rychlosti 50 km/h-nic,nezaujme to tak,jako když "...v plné rychlosti...! A samozřejmě obsah co možná nejvíce negativní-na to divák reaguje mnohem vyšší pozorností,než pozitivní zpráva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.