Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí ložisek z alternátoru

Od: tom1234567890 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám hloupý dotaz. Jak stáhnout ložisko z alternátoru bez stahováku? Jedno je ve víku s řemenicí, takže to by mělo stačit pravděpodobně vyklepnout ne? A druhé je nalisované na druhé straně rotoru. Jak ho nejlepe stáhnout, aby se nepoškodila hřídel?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

vyklepnout to prvni ale opatrne a to druhe pokud to pujde tak dvouma klinama a nebo flexou

hodnocení

0x

Život mě naučil, že když něco dělám a nemám na to potřebnej vercajk, tak to vezmu pod křídlo a jdu s tím k odborníkům.

Dřív jsem to zkoušel všelijak doma bastlit a většinou to dopadlo zoufale.

Takže být tebou si bud někde seženu stahovák a nebo si je nechám někde stáhnout.

hodnocení

0x

to spodní podložíš 2ma vynglíkama či pásovinou a ve svěráku vyklepneš to ve víku by neměl bejt problém vyklepnout průbojník šroubovák šroub v podstatě čímkoliv co je po ruce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]