Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak nárazníku

Od: oto000® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat chci lakovat přední narazník auta doma ,, nechám si namíchat barvu do spreje jak ten narazník nalakovat aby po 1. zimě nebo roce nezačal opadavát byl odolnější vůči kaminkum děkuji za radu

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pokud to dokazete spreyem tak je to na nobelovu cenu*palec*

hodnocení

sprejem né proč?

blackflamesiczi*

jak spreyem nastrikate souvislou vrstvu ktera zaschne stejne na vsech stranach? a kolik spreyu budete potrebovat kdyz pistole potrebuje okolo 3 deci barvy pri dokonalem nanaseni trereho spreyem nedosahnete nepostrada to potom smysl? TAkze podklad nastrikate take spreyem? Takze vysledek bude opicarna co vyjde na 2-3000 a v lakovne za naraznik date max 2000,- a bude to kvalitne a ne smejdem ve spreji. Proc se asi barvy a tmely tuzí a ve spreji to nejde

hodnocení

tak jsem se ptal v lakovně a namíchAná barva i natužená jde dát do spreje akorát se musí spotřebovat do nějaké doby

blackflamesiczi*

a ja pitomec utratil za strikaci pistoly 25 000,- kdyz to jde nahradit spejem*smich* z tryskou za 0,5kč a nestalím tlakem

aroff

Co to máš za zázrak za 25 litrů. Já tedy používám obyč. 4000 Satu a ta mě stála nějakých 12tisíc. Osobně na Satu nedám dopustit. Jednou jsem měl možnost odzkoušet DeVilbiss a mám dojem, že by se měli přejmenovat na blilbiss. :)

blackflamesiczi*

bral jsem pistoly i s odkalovacem take sata nizkotlaka dohromady to bylo okolo 25000,- , jinak na striakcak pouzivam EST . Jen ty vymene nadobky by mohly zlevnit byl jsem z toho nadsenej ale pak jsem si to spocital a na vetsim aute vyhozenej 1000,- oknem

hodnocení

Jasně stříkat pistolí je o 100% lepší ale tek k nečemu jinému jak sundat starou barvu s plastu co spolehlivě zabere i kdyxž stím bude drbačka a nebudeto leptat plast

blackflamesiczi*

brusnym papirem a nemusi se az na plast , pouze vyhladit zdrsnit (trochu) a plnicem a pak barvu

hodnocení

0x

Nejsem lakýra takže odpověď Ti nedám,jen radu.Nejprve se podívej z jakého materiálu ten nárazník je.Dělali se z PE/PP (nejde lakovat a poto ty co jdou lakovat se dělali spíše značili jako PP/EDH.Kdysi jsem to vyčetl v časopise Autohit a poznačil si to ,pro sichra.

blackflamesiczi*

na to pomaha plastfix a zatim bez problemu jsem strikal i narazniky co nesly strikat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]