Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr navigace

Od: blondys odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.
Chci si koupit navigaci do auta, ale moc tomu nerozumím, nepotřebuji aby obsahovala některé nadstandartní funkce jako je video atd. Mám představu o ceně 4-6 tisíc.

Děkuji, Linhart.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jana5588
hodnocení

0x

dobry den,ja si koupila tu nejdrazsi co mi nabidl pan v obchode,ze je naprosto spolehliva.uz nemuzu ani napsat kolikrat jsem se s ni ztratila protoze je strasne slozita.nakonec jsem si koupila obycejny telefon s navigaci zdarma a jsem nad miru spokojena:)

nu*
hodnocení

0x

tomtom nebo garmin, s doživotním upgrade map zdarma, za 6 tisíc se dá koupit solidní, já mám nejlevnější nejměnší Garmin asi za 1700,-, na netu se dají stáhnout aktualizované mapy a nahrát na mikro sd kartu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]