Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis o autech

Od: kacenka77* odpovědí: 8 změna:

Prosím, prosím moc o radu pánové *hi* jaký časopis o autech je ten nejlepší? Děkuji :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

3x

hodně záleží na tom,co od časopisu očekáváš...,jestli je důležitá třeba poutavá forma čtení,odbornost a pak i zaměřenost(tunning,off road apod.) osobně za hodně fundovaný považuju Auto Tip(sestra něm.Auto Bildu),Svět motoru+jeho odnož Diesel speciál a Autohit...,ale je to individuální...

blackflamesiczi*

casopisy o offroadu uz nejsou zadne , vsechny se venuji jen autum urcenym pro prodlouzeni penisu (SUV) a o tom jak jezdit na mokre trave na zahrade :( bohuzel

gumidek*
hodnocení

2x

Pro mě je to "Svět motorů" ;)

blackflamesiczi*

a rubrika pred 25 a 50 lety dokonala

laybor*
hodnocení

0x

Po tom co zkončily AUTOOJETINY tak je to Svět motorů.

hodnocení

0x

Pro někoho to může být autohit,pro jiného SM,jednomu rád holky,druhý zase vdolky!

Pokud by bylo trochu více upřesněno,dalo by se více poradit.

doplněno 11.04.12 21:10:

Dokud jsem spíše vybíral to které auto a značku než jsem "zakotvil" u dvou šípů,tak jsem odebíral Autohit skrze rubriku autobazar,přišla mi tam lépe psaná než recenze od autokrosové jezdce ve světě motorů.

doplněno 12.04.12 17:40:

oprava: autokrosového

www*
hodnocení

0x

Dobrý je Svět motorů a jestli jezdíte terenákem tak OFF ROAD

terminator
hodnocení

0x

Co se týče tuningu, tak je podle mě nejlepší Tuning Magazine. Obecně o autech doporučuju Auto Tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]