Nejste přihlášen/a.
Mám problém s rádiem,- Mám originalní rádio od opel vectra caravan, po druhem majiteli,tak nevim jak to šlo predtim...
Ale,auto jsem dostal zakodované,tudíž jsem se držel manuálu a vše decodoval podle něho,byly tam predvolene stanice (radio ma RDS),vsak kdyz jsem stanici nechal pustenou nic nehralo a po chvilce začlo radio hledat stanice ,ted se to stava pořád do kola jen to hledá,ale žádný šum apd. nic,prostě ticho. Zkusil jsem dát do radia Mc kazetu a hraje to normálně,prý může být problém v anténě,kterou na střeše teda mám?! Radio ma ovladaní na volantu,tudíž bych se ho nerad zbavoval,s novým radiem mi to asi nepujde... Dík za odpověd!
Tak to nevím...
Ve Vectře jsems rádiem ještě ´nekutil´- ale v Corse lze sáhnout za rádio a tak si stav konektoru ověřit, v Oktávce taky...
Přesně a s jistotou ti poradí v libovolném značkovém servisu...
odšroubuješ po stranách 4 malí imbusy 2 na každý straně pokud tam ještě sou pak si podle dprůměru díry ohneš do Učka drát tyto tkzv. vydličky vsuneš na každé straně do otvorů zasuneš asi 2-3cm dovnitř a následně mírným tlakem tlačíš vydličky od sebe a zároven taháš radio ven
de to i se 4mi šroubováky ale chce to zručné ruce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.