Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje autoradio

Od: mickey155* odpovědí: 4 změna:

Mám problém s rádiem,- Mám originalní rádio od opel vectra caravan, po druhem majiteli,tak nevim jak to šlo predtim...

Ale,auto jsem dostal zakodované,tudíž jsem se držel manuálu a vše decodoval podle něho,byly tam predvolene stanice (radio ma RDS),vsak kdyz jsem stanici nechal pustenou nic nehralo a po chvilce začlo radio hledat stanice ,ted se to stava pořád do kola jen to hledá,ale žádný šum apd. nic,prostě ticho. Zkusil jsem dát do radia Mc kazetu a hraje to normálně,prý může být problém v anténě,kterou na střeše teda mám?! Radio ma ovladaní na volantu,tudíž bych se ho nerad zbavoval,s novým radiem mi to asi nepujde... Dík za odpověd!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zkontroluj, zda nevypadl konektor antény a přípaně proměř koax...

mickey155*
hodnocení

takže rádio musí stejně ven jo? Budu potřebovat nějake speciální nářadí?

mowla*

Tak to nevím...

Ve Vectře jsems rádiem ještě ´nekutil´- ale v Corse lze sáhnout za rádio a tak si stav konektoru ověřit, v Oktávce taky...

Přesně a s jistotou ti poradí v libovolném značkovém servisu...

odšroubuješ po stranách 4 malí imbusy 2 na každý straně pokud tam ještě sou pak si podle dprůměru díry ohneš do Učka drát tyto tkzv. vydličky vsuneš na každé straně do otvorů zasuneš asi 2-3cm dovnitř a následně mírným tlakem tlačíš vydličky od sebe a zároven taháš radio ven

de to i se 4mi šroubováky ale chce to zručné ruce ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]