Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení odzizeného auta

Od: abc* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, kdo poradi? V minulosti mne bylo odcizeno nepojizdne auto. Bohuzel jsem to nehlasil. Znacky jsem dal do depozitu. Jak auto odhlasit definitivne? Diky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Nahlásit na policii jako odcizené. Tím to končí. Nebo dál neřešit nic...V seznamu odcizených auto zůstane dokud se nenajde, odcizená auta se neodhlašují...

Nechápu proč jste odcizení auta nehlásil hned na policii, sepsáním protokou by vše skončilo...

A nechápu ani Vaši otázku, vůbec nechápu, co jiného by jste chtěl v poradně slyšet, než to, že jste měl odcizení nahlásit ...

No a pokud budete argumentovat, že auto nemělo v té době žádnou hodnotu, tak já budu oponovat, že dnes by mělo hodnotu ještě menší...nechte to proto být...To jsou argumenty, co?

Za lenost se platí...

buss
hodnocení

0x

Zajít na OdbDSA, vysvětlit o co jde a požádat o vyřazení. I za rady si je platíme. Nečinnost se nevyplácí (o tom mohou povídat třeba exekuovaní)..

ben*

to abc: Váš dotaz je na stejné úrovni jako váš nick!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]