Nejste přihlášen/a.
Zkuste poradit!Mám v JI sjednanou schůzku na prohlídku vozidla a možný nákup.Vozidlo budu muset z JI odvést do HK po vlastní ose.V JI se provede odhlášení z původního majitele na mne. K tomuto kroku všechny náležitosti splňuje.Jak to však bude s povinným ručením tohoto vozidla,které je doposud vedeno na původního majitele.Musím bezprostředně,tedy v JI než vyjedu,sjednat nové pojištění na své jméno?Prosím poraďte,každá rada drahá!Díky.
POKUD AUTO KOUPÍTE BUDETE MÍT JISTĚ KUPNÍ SMLOUVU s prodejcem se domluvíte pokud bude mít pojistku a bude jí odhlašovat kdy pokud pojistka nebude tak musíte uzavřít novou na své jméno ten den auto bez pojištění jasně nesmí na silnici ale myslym si že prodávající bude mít auto pojištěno a když ten den odhlásí tak ještě ten den je auto pojištěno
V čem vidíte problém? Pokud hodláte vozidlo co nejdříve přeregistrovat na sebe, tak prodejci říct, ať s tím počká na přepis. Nebo pokud to auto 100 % berete, tak si ho už pojistit na VIN, nebo pojistit v JI. Denně se přehlašují stovky aut. Dá se to udělat v jeden den. Na okraj, minulý týden jsem bral auto, úřední hodiny na OdbDSA do 13,30 hod. Zavolal jsem na úřad že nestíhám, přijedu tak ve 14 hod. V pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.