Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stiznost na autoskolu

Od: frankielog odpovědí: 4 změna:

Ahoj vsem,

prosim Vas rad bych se zeptal kam podat stiznost na autoskolu. A co se mi stalo? Mám zaplacenou autoskolu A18 > A21. Pro toto řidičské oprávnění je třeba pouze vykonat jednu jízdu s komisařem. Pán co vlastní autoškolu mi tvrdí, že zkoušky se ještě nezačali dělat, řikal jsem si no dobře tak počkám. Pokračovalo další mlžení až jsem se rozhodnul zavolat přímo komisaři, který tuto autoškolu zkouší a ten mi řekl, že už 2 týdny se jezdí a v těch 2 týdne byli 3 zkoušky. Nejradši bych byl za vrácení pěnez + zaplacení nákladů na potvrzení od lékaře.

Mám šanci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Existuje nějaká Asociace autoškol. Tak bych to zkusil napřed poslat stížnost tam a oni už by poradili jak dál.

gumidek*
hodnocení

1x

Hlavně to nevzdávej. Ten majitel na to spoléhá, že to nebudeš řešit a sám se tak obohatí. Držím palce *hej*.

Já se takto tahal se zaměstnavatelem na brigádě a po půl roce nakonec zaplatil.

cobrak*

Příště napiš, přijedu z Práglu do Holomóca, dostanem to z něho chlapskou silou ven, pozveš mě na pivo, pokecáme, poladíme alternátor a bude ;)

gumidek*

Už se ti přibližuje technická na Feldu, co? ...:D

doplněno 11.04.12 00:14:

Hlavně aby prošla, byla by jí škoda a nějaký alternátor jí nezastaví ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]