Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fichtl-spojka nejde seřídit

Od: rakus* odpovědí: 6 změna:

Nemůžu na fichtlu seřídit spojku, nespíná mi,kulička u hřídele je, stalo se mi že sem startovací pákou nechtěně zkřivil spojkovou hřídel..má na to vliv? jak to seřídit? dělal sem to několikrát a vše v pohodě, ted najednou nic..:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ficht
hodnocení

0x

Co to je "spojková hřídel" , Nemyslíte tím páčku spojky? A máte model 550,55,05 nebo 20,21,23? Každý má jinak spojkovou páčku.

hop®

Asi u novějších ta tyčka skrz převodovku, přes kterou se vypíná spojka. Pokud zkoušíme nastartovat bez pravého deklu, tak tyčka vylejzá a při následném startování z ní uděláme skobu...

hop®
hodnocení

0x

Nespíná nebo nevypíná? Tedy je stále v záběru anebo je převodovka stále odpojená?

rakus*
hodnocení

Nakonec jsem to narovnal takže už tam vleze v pohodě :) ale kuličku jsem ztratil mrcha jedna :(..skoušel sem z ložiska ale je to nějaké moc velké,nevleze se to tam do toho deklu..:( poradíte jak dál prosím?

hop®

Sehnat správnou kuličku, třeba z menšího ložiska. Bez ní se bude tyčka rozžvejkávat a zkracovat.

rakus*
hodnocení

bez té kuličky nejde ani spojka...musím něco v dílně najít,není možné abych to neměl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]