Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mohu provizorně jezdit s rozpojeným výfukem ( středová část ) než v servisu objednají nový díl a opraví?
Pro info má auto o 3 litry ( podle PP ) vyšší spotřebu.
Jinak jede v pohodě ale řve jak 4 traktory. ( výfuk ) Mám strach aby motor neztratil výkon.
Děkuji.
Čtyřtakt výfuk v zásadě nepotřebuje...
Jen to moc nehoň, příliš horké výfukové plyny by mohly tvému ´miláčku´ popálit ´spodek´... A taky bacha, aby zádní část neštrejchla o silnici - to se pak rozškube natotata - i něco okolo...
BTW - pokud je to jen rozpojený (nechybí díl), stačí nasunout a stáhnout motex páskou (nebo třeba drátem)...
Děkuji za odpověď,
chci mít auto v naprostém pořádku, nechám výfuk raději vyměnit, šlo mi jen o to dojet zítra tam, kam potřebuji a potom už to nechat na servisu.
Jasně - proto píšu, jak to (třeba tím drátem) nouzově opravit, aby se - případně, nepoškodily další části...
nevim na jaky druh punta to je ze neni vyfuk dostupny do druheho dne asi nejakej atyp , jestli se to kvuly pokute a spotrebe vyplati
Byly svátky, stalo se mi to dnes... Zítra potřebuju jet do školy , v servisu mají až od zítřka. O pokotu mi nejde, jde mi o stav mého drahého auta Punti - tj. motor 1,2 8V - jestli to vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.