Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám P206 a něco mi píská v oblasti motoru, není to klíňák, ten je nový a tichý. Píská to při nízkých otáčkách, neutrálu, 1, 2, 3.
Po sešlápnutí spojky je ticho, co by to mohlo být? KOlik mě bude stát oprava? cca ![]()
Děkuji za reakce.
ano vypadá to na spojkové ložisko oprava spočívá ve výměně a nejlépe komplet celý spojkový set -ložisko přítlačák lamela
Pokud by to bylo spojkové ložisko, začalo by to pískat (šustit) právě při vyšlápnutí spojky a ne naopak. Takto je to opravdu spíše ložisko v převodovce, páč to stichne když se převodovka při sešlápnutí pedálu odpojí.
doplněno 09.12.12 14:01:Myslím, že to bude první ložisko (na "mrkvi") to tam odchází. Jestli s tím dojezdíte zimu? Troufám si tvrdit, že určitě pokud je tam alespoň trochu oleje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.