Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám P206 a něco mi píská v oblasti motoru, není to klíňák, ten je nový a tichý. Píská to při nízkých otáčkách, neutrálu, 1, 2, 3.
Po sešlápnutí spojky je ticho, co by to mohlo být? KOlik mě bude stát oprava? cca
Děkuji za reakce.
ano vypadá to na spojkové ložisko oprava spočívá ve výměně a nejlépe komplet celý spojkový set -ložisko přítlačák lamela
Pokud by to bylo spojkové ložisko, začalo by to pískat (šustit) právě při vyšlápnutí spojky a ne naopak. Takto je to opravdu spíše ložisko v převodovce, páč to stichne když se převodovka při sešlápnutí pedálu odpojí.
doplněno 09.12.12 14:01:Myslím, že to bude první ložisko (na "mrkvi") to tam odchází. Jestli s tím dojezdíte zimu? Troufám si tvrdit, že určitě pokud je tam alespoň trochu oleje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.