Nejste přihlášen/a.
Když vystoupím z auta a zamykám dveře nebo se dotknu karosérie u Daewo Nexia dostanu ránu nebo dokonce při tmě zajiskření. Kde je chyba? Je to prádlem co použít k prášku na praní? Nebo je závada na vozidle? atd. Děkuji.
Držte se při vystupování železné části auta!
Tohle dělá statická elektřina.V e stařičkém fiátku byli koženkové sedačky a tam jsem dostal pecku vždy,ani neomáhal zemnicí pásek co tam dal předchozí majitel!
Tohle se mi stává taky. Ať mám jakékoliv oblečení (v létě bavlněné triko + rifle/kraťasy, v zimě rifle + zimní bunda z PES), boty taky střídám. Dělal mi to dřív Fiat UNO, dělá mi to i teď ASTRA.
Ale má na to vliv oblačnost. Při jasném/polojasném nebi kope víc. Ve slunečném létě to kope jak prase. Když je zamračené, tak vůbec. Vypadá, že kámoš měl možná pravdu. Přišel s tím, že někde slyšel, že to dělají satelity. Jak je jich čím dál víc, tak nabíjí atmosféru stat. elektřinou. No a když je jasno, tak těm saťákům nic nestojí v cestě.
No je to blbost, ale ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.