Nejste přihlášen/a.
ahoj platím hodně za pojištění u mé stávající pojištovny a chtěl bych jí změnit můžete mi někdo poradit jak mám postupovat? novou pojištovnu mám vybranou děkuju stread
Záleží na pojišťovně. Pokud máte nastudováno, jak dlouho je výpovědní lhůta u stávající pojišťovny, pošlete výpověď, počkáte do konce lhůty a uzavřete novou smlouvu ![]()
de to i jednodušejc uděláte si smlouvu o prodeji vozu a na tu smlouvu vám tu pojistku odhlásí ihned a vy si uděláte pojistku u koho chcete![]()
je to v pohodě a vyskoušený v jeden den odhlásíš u jedněch a ten samý den u dalších přihlásíš ![]()
dnes je docela běžný že auto vlastní někdo jinej než kdo je napsán ve velkým TP lidem se nechce zbytečně vyhazovat peníze za EKO výpalné ani se tomu nedivím ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.