Nejste přihlášen/a.
ahoj platím hodně za pojištění u mé stávající pojištovny a chtěl bych jí změnit můžete mi někdo poradit jak mám postupovat? novou pojištovnu mám vybranou děkuju stread
Záleží na pojišťovně. Pokud máte nastudováno, jak dlouho je výpovědní lhůta u stávající pojišťovny, pošlete výpověď, počkáte do konce lhůty a uzavřete novou smlouvu
de to i jednodušejc uděláte si smlouvu o prodeji vozu a na tu smlouvu vám tu pojistku odhlásí ihned a vy si uděláte pojistku u koho chcete
je to v pohodě a vyskoušený v jeden den odhlásíš u jedněch a ten samý den u dalších přihlásíš
dnes je docela běžný že auto vlastní někdo jinej než kdo je napsán ve velkým TP lidem se nechce zbytečně vyhazovat peníze za EKO výpalné ani se tomu nedivím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.