Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis automobilu vs stará prohlídka

Od: fill* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat,koupil jsem si před půl rokem auto,dostal jsem TP,prostě vše a plnou moc na odhlašení a přihlašení auta,před půl rokem jsem byl aji na prohlídce kvůli pojištění a vše prošlo,ale auto nemám ještě přehlášené.ptám se na to jestli potřebuju jít na novou prohlídku,neo postačí při přepisu papír s té co byla před půl rokem děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

prohlídka to byla pro pojištovnu? Musíte mít evidenční kontrolu. Platná STK, zaplaceno pojištění, vyplněn formulář občanku, kupní smlouvu...

fill*
hodnocení

ano byla,a potřebuju vědět jestli postačí ta evidenčka co jsem na ni byl před půl rokem?

Bohužel nevím přesně, ale domnívám se že po půl roce NEMÁ platnost. Marně lovím v poznámkách, ale nenacházím, takže tipuji 30 dni. Nejlépe když se zeptáte v místě registrace.

fill*
hodnocení

platím něco za evidenčku?už si nevzpomínám

jabraka*

Dnes se platí za vše.Ale proč tak otálíš s přihlášením?

JABRAKA

cacab*

Ano platite 200-300 kč , jak kde

bobr*
hodnocení

0x

Evidenční kontrola je platná pouze 30 dnů a platí se od 150 do 300 jak kde

macka80*
Tady u nás platí evidenčka 3 měsíce a stojí 180kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]