Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Felicie 1997 - ztráta klíčů

Od: dzii* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Ztratila jsem oba dva klíče od Škoda Felice 1,3 MPI rok výroby 1997. Bohužel k tomuto autu nemám servisní knížku a ani štítek s číslem imobilizéru. V NH - Car mi řekli, že si budu muset koupit komplet sadu včetně zámků cena se pohybuje cca 3500,- Kč né - li více. Cena automobilu byla 5000,-Kč. Existuje vůbec nějaký způsob jak odstranit imobilizér, abych mohla opět jezdit s autem nebo cokoliv co by mi pomohlo?

Děkuji Lenka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Kde by toto auto ´vzalo´ imobilizer?

Jedině z dodatečné montáže, kterou každý automechanik odhalí tak za 3 minuty...

dzii*
hodnocení

Sorry, ale neřeším tu problém, jestli mělo nebo má...řeším tu problém, že mi auto, které má imobilizér stojí na dvoře bez klíčů...A PS: ŽÁDNÁ DODATEČNÁ MONTÁŽ!

jarda3*
hodnocení

0x

Divne... Kazdopadne ta cena 3500 neni zas tak spatna, pokud je to i s praci, jinak nechat odtahnout na vrakac, pokud to auto nestoji za takovou investici.

erikch*

sadu zámků seženete kdekoli na vrakáči,z annonce,aukra a pod.(a za podstatně menší peníze než v NH-car,v řádu stokorun-samo o sobě zámky hodnotu nemají,jde o tu práci s vyndáním) no a co se immobáče týče(u Škodovek se začal dávat někdy červen,červenec 96-takže vaše auto už má seriovku) není tech.problém jej nechat vyřadit-bud je otázka jednoho jediného obvodu v ŘJ,nebo se nechá vyřadit "propojením" kabeláže ke čtečce(ten černý kroužek těsně pod plasty u spínačky)-každopádně každý mechanik co má svou autodílnu apod.bude vědět "kam sáhnout" a opět akce za pár set...(ofiko zástupci to nesmějí dělat-pokud tam nemáte známého,jakože asi nee-poněvadž by vám necpal sadu za 3500,-) Zkrátka zapátrejte po svém okolí,v okruhu známých-není to nic složitého(myslím problém samotný se ztrátou klíče)...

dzii*
hodnocení

Super děkuji za dobrý tip...našla jsem jsem ještě jeden tip ten možná bude trocha složitější nebo možná dražší nevím...že je ještě možnost sehnat jinou řídící jednotku immobilizéru i s klíčema a vyměnit to s tím co tam je a akorát pak stačí prý přeprogramovat ŘJ. Nevím co je na tom pravda, ale každopádně to zkusíme. Člověka na to mám, který by to mohl zvládnout. Děkuji

lukas12345
hodnocení

0x

Nejsem si jistý co to měli známí za rok výroby . Také neštastně ztracené poslední klíče . Implantoval sem jim do dveří zámky ze škody 120 nebo co to bylo . Zámek pod volantem sme umyslně tak "poštelovali" že vypadal jakože tam je ale dalo se s ním otočit a nezymikal vůbec . Naše teorie zněla: Když už to bude chtít někdo ukráct a dostane se dovnitř stejně to ukradne :) .

kamarád má pěknou Feldu 98, má tam "nové" rádio, na vesnici to přes noc nezamyká, často ani nevezme klíče ze zapalování. Když je ve městě a vzdaluje se třeba jen na pár minut tak si s sebou akorát vezme klíče, ale taky většinou nezamyká. A nevypadá to, že by zloději měli zájem :)

blackflamesiczi*

ja zymykam auto jen vyjimecne kdyz me nekdo bude chtit vzit radio tak at nerozbije okno

dzii*
hodnocení

A vám také děkuji za tip...já jsem ji sice zamykala a vypadala, že je zamčená, ale kdyby někdo zkusil otevřít zadní dveře, tak se tam dostane. Mám ji akorát na cesty do práce a po okolí, takže je mi jedno, že tam skoro nic nebude fungovat,důležité je pro mě, že nastartuji a odjedu. Díky

frame*
hodnocení

0x

Určitě ten vrakáč. Jednou jsme vyměňovali zámky a dávali jsme na favorita zámky ze š120.

Jinak mě klíče někdo ukradl a výměna stála přes 6500 kč u š. Yety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]